- 23 Temmuz 2007
- 341
- 3
- Konu Sahibi ESXIXNGXUXL
çok mutluyum cuma günü kan testi yaptırdım ve hamileyim tek yumurtayla hamile kaldım haftaya ultrasonla bakılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mutluyum cuma günü kan testi yaptırdım ve hamileyim tek yumurtayla hamile kaldım haftaya ultrasonla bakılacak
tebrik ederim arkadaşım allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsinçok mutluyum cuma günü kan testi yaptırdım ve hamileyim tek yumurtayla hamile kaldım haftaya ultrasonla bakılacak
tebrikler canıma.s.çok mutluyum cuma günü kan testi yaptırdım ve hamileyim tek yumurtayla hamile kaldım haftaya ultrasonla bakılacak
canım bende tüp bebek tedavisine başladım ama bende senin gibi sigara içiyorum ne yapalım allah verdikten sonra hiç bir şey engel olamaz ama yinede transferden sonra biraz azaltmayı düşünüyorummerhaba arkadaşlar, benim bir sorum olacak, içinizde benim gibi sigara tiryakisi olan var mı ?
ben de 2. kez tüp bebek için tedaviye başladım, lucrin kullanıyorum şu an, ama sigarayı bırakamıyorummm ......