Arkadaşlar ben sizden ayrılıyorum

S

Sevil_83

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Sevil_83
Arkadaşlar benim bulantılarım o kadar çogaldı ki artık nette oturamıyorum.Nete girince daha bi artıyo demekki zarar ediyo bana.Havada olunca geçiyo.Artık nete girmiycem bebegime zararli oldugunu düşünüyorum.Sag saglim bebgim dogsun sonra girerim inşallah.6 ay ara vericem nete.Çok korkuyorum bebegime bişi olsun istemem.Hepinizi özliycem.Kendinize iyi bakın.:CüvCüv::enbuyukkk:

• Konu Sahibi Sevil_83
canım sen bilirsin ama kanıtlanmış bir zarar yok hatta tv den az deniyor. bir de bişi olsa çalışanlara olur. bizim şirkette binlerce kadın 8. aya kadar sabahtan akşama bilgisayar başında oturup öyle doğuma gidiyor. ama bulantı birşey yazıp okurken artabilir ve açık havada azalabilir. kendine iyi bak

• Konu Sahibi Sevil_83
çok geçmiş olsun ama bilgisayarın bebeği bi zararı yok.ben de bütün gün bilgisayar başındayım işim gereği.hamile değilken bile çok uzun süre ekrana bakınca midem bulanırdı.çok fazla bakmamak kaydıyla girebilirsin bişey olmaz korkma.o zaman tv de izlememen lazım.nerde olduğunu bile bilmediğimiz baz istasyonlarını ve wireless sistemleri hiç saymıyorum bile.yine de sen bilirsin tabi.umarım bulantıların bir an önce geçer.,sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

X