Arkadaslar ben napcam

hasretim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
118
0
46
Almanya
Mrb arkadaslar adetim 14 gun gecilmesiyle
Doktordan randevu aldim evliyim yani
Ama alttanmi muayene ederler yoksa
Ultrasyondanmi cok korkuyorum daha önce
Hic gitmedim bi fikriniz varmi

altdan kontrol ederler kamerayla ama korkulucak bısey yok ultrsaondan bakıcak yanı bana oyle yaptı korkulucak bısey yok rahat ol önemli olan sağlık geçmiş olsun

Canım hiç korkma, hepimiz bu muayeneleri oluyoruz. Canın yanmayacak. Eğer utanıyorsan, ben de ilk muayenede çok utanmıştım, bu çok normal. Ama şöyle düşün; doktor için o kadar sıradan ki bu işlem, sen o koltuktan indiğin an aklında hiçbir şey kalmıyor. Yani kulak burun boğazcıya ağzını açmak gibi aslında. Bu da bizim vücudumuzun bir parçası sonuçta. Sağlıklı ol, en önemlisi bu olsun senin için. Bu arada ilk muayenen olduğu için söylüyorum, smear aldırmayı unutma. Doktorun isteyecektir zaten. Gergin olman çok normal ama kendini sakin tutmaya çalış. Olayı kafanda büyütme, çok çok basit bir işlem olacak. İşlem sırasında nefeslerine yoğunlaşabilirsin mesela. Nefes al ver ve başka hiçbir şey düşünme. Geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
Benim doktorum önce kan testi yaptırmıştı ilk çocuğumda eğer kan testinde gebe gözükmeseydim emin olmak için alttan bakacaktı ama gebe olduğum kandan anlaşıldı... Ama son ay kaçış yok kesin alttan elle bakıyorlar normal doğum olcakmı diye..

Arkadaslar hepinize cok teşekkür
Ediyorum .korktugum gibi olmadı doktorum
Super bi bayandi sinek isirigi gibi bi acı
Bile hissetmedim cok şükür atlattım
İdrar testi yaptılar negatif çıktı rahimden
Baktığında bisey görmüyorum dedi 2 haftadan fazla
Oldu nerdeyse adet gecikmem
Kan testi yaptılar yarin telefonla ogrenicem
Sizce hamile olsam rahimde gözükürmuydu arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…