Arkadaslar Ben kafayi yiyecegim

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
esim ilk cocugumuzun ismini annesinin adina koydu tabi Benim koydugum isimde var 2 isim Yani durmadan annesinin ismi oldugundan dolayi kavga ediyoruz piskolojim bozuldu o kadini hic sevmiyorum ve bildigi Halde annesinin adini koydu hergün kavga ediyoruz kizim Simdi 3 aylik ne yapcam bilmiyorum sizce Bende mi bi sorun var neden Bu kadar Cok kafama takiyorum esimle hic anlasamiyoruz artik ondan nefret etmeye basladim hatta sirf bi isim yuzunden neden Bu kadar takmis durumdayim off Allahim huzur kalmadi sizce neden böyle oluyor ve ne yapabilirim? :KK43:((

Lohusa depresyonuna girmissin.

Kafanda buyutuyorsun.

Koyduysa koydu sadece kimlikte kalir.

Sen kendi koydugun isimle seslenirsin olur biter.

Buyutme kafanda bu kadar.

Bende yasadim lohusa depresyonu. Ufak seyleri kafamda buyuturdum. Gecti gitti simdi gecmise bakip abarttigimi dusunuyorum.

Lohusa depresyonuna girmissin.

Kafanda buyutuyorsun.

Koyduysa koydu sadece kimlikte kalir.

Sen kendi koydugun isimle seslenirsin olur biter.

Buyutme kafanda bu kadar.

Bende yasadim lohusa depresyonu. Ufak seyleri kafamda buyuturdum. Gecti gitti simdi gecmise bakip abarttigimi dusunuyorum.
Acayip Takmis durumdayim esimin tarafa Sadece annesinin ismiyle hitab edio cildircqm

Olan olmuş boşver baştan koyacaktın tepkini istemiyosan.artık kafaya takmak kendini yıpratmaktan başka bişey değil

Artık koymuşsunuz bu ismi diğer ismini kullanın siz, babası da annesinin ismini kullanır buna yapacak birşey yokki. Kimse annesinden vazgeçmez, bu gerçeği kabullenip, kv konusunu açmamak en makul yoldur. Bu takıntı, öfke size zarar.

Acayip Takmis durumdayim esimin tarafa Sadece annesinin ismiyle hitab edio cildircqm

Otur konus esinle. Beni anla lohusayim biraz alttan al de. Ya da seslenirse seslensin umursama sen inatla kendi koydugun isimle seslen. Her sorana da ismini oyle soyle.

Olan olmus 3 ay gecmis. Cok sinir oluyorsan degistirmeyi teklif et madem. Ama bence sizinki lohusa depresyonu

Altı üstü bir isim yahu
Hem kabul etmişsiniz,hem bu konuyu hergün tartışma konusu yapıyorsunuz sizce normal mi?
Evinizdeki melek sizin çocuğunuz kayinvalidenizin ismi kondu diye ona dönüşmeyecek..
Az biraz rahat olun ve diğer ismi ile seslenin çünkü başka seçeneğiniz yok!!

Eşinize çok yüklenmyın izin vermissiniz. Siz koyduğunuz isimle seslenin çocuğunuz hangi ismi severse onu kullanır merak etmeyin büyük ihtimalle sizin verdiğiniz isim daha çok hoşuna gider. Öyle oluyor genelde

Aynı durumu bende yaşadım eşim büyük oğluma ablasının istediği ismi koymuştu. Bi ara cocugumdan soğumustum.krizler geçiriyorum. Oğlum 7 yaşında ikinci ismini soyadı saniodu taki geçen seneye kadar şimdi ismi olduğunu öğrendi kabadayı adı diye o ismi kullanmak istiyo ama Allahtan şu kimlikleri değiştirirKen istersen isimde değiştirilme hakkı sunulacakmış yasayı bekliyorum kimliği değiştirmek için olmazsa mahkemeye başvur cam. Ay yine sinirlendim.:mad: ikinci çocuğuma da tabiki benim ve canım babamin dediği isim konuldu:KK49::KK68:Ayrıca herkes ilk ismini söylüyor. Ben ikinci ismi pek kullanmadım ve kullanılmasına izin vermedim. Israrla ilk ismini söyledim oğlumda ikinci ismini sadece öğretmeni sorunca söylüyor

Son düzenleme:
X