Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay önce sağlıksız gebelik geçirdim ve düşük yaptım en son sat tarihim 28 nisan ama eşim 28 mayısta eve geldi o gün birliktelik oldu adet görmedim dün test yaptım beta hcg 56 çıktı dr çok düşük sonuç dedi..acaba yine sağlıksız olabilir mi
çok teşekkür ederim yükselirse bir sorun olmaz umarım bi düşük yaptım çok kötüydü rabbim kimseye o acıdan tatırmasın buda öyle olmaz umarım ben sonucu yine bildiririm size2 gün sonra tekrarla canım 2 katına çıkmalı. Son ilişki 28 mayısta olmuş üzerinden 15 gün geçmiş. Geç döllenmede olabilir artışları takip etmeden gebeliğin sağlık durumunu bilemezsin. Kalbini ferah tut endişe etme.
çok teşekkür ederim yükselirse bir sorun olmaz umarım bi düşük yaptım çok kötüydü rabbim kimseye o acıdan tatırmasın buda öyle olmaz umarım ben sonucu yine bildiririm size![]()
bugün sonucum çıktı 212 normal mi bide ne zaman kadın doğuma gitmem gerekiyorİnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum![]()
Sağlıklı artmış . Folbiol alıp başlayabilirsin hemen folik asit kullanımına. İki hafta sonra bebeği görebilirsin. Doktorlar çok erken gidince niye bu kadar erken geldin diyebiliyor .bugün sonucum çıktı 212 normal mi bide ne zaman kadın doğuma gitmem gerekiyor
aslında aile hekimim pazartesi görün demişti ama ultrasonda görünmez dedim ama yok ısrarla git dedi..folik asit kullanmak istiyorum ama vermedi eczaneden kendim alıp kullanabilir miyim (bu arada cevabın için teşekürler)Sağlıklı artmış . Folbiol alıp başlayabilirsin hemen folik asit kullanımına. İki hafta sonra bebeği görebilirsin. Doktorlar çok erken gidince niye bu kadar erken geldin diyebiliyor .
tahmini 17 günlük gebeyim kese görünmez değil mi şimdi (bu arada teşekkür ederim ilgilendiğim için
tahmini 17 günlük gebeyim kese görünmez değil mi şimdi (bu arada teşekkür ederim ilgilendiğim için)
ama adet döneminden hesaplarsam 1ay fazla çıkıyor nisan 28 adet oldum mayıs 28 eşim eve geldi birliktelik oldu dr nin hesabına göre i zaman 1 buçuk aylık oluyorum buda yanlış bence doğru mu düşünüyorum bilemedim şimdiCanım gebelik son adet tarihinden hesaplanır. Kese görünmesi içinde 5 haftayı geçmesi gerekir. Yani hcg 3000-4000 olunca
aslında aile hekimim pazartesi görün demişti ama ultrasonda görünmez dedim ama yok ısrarla git dedi..folik asit kullanmak istiyorum ama vermedi eczaneden kendim alıp kullanabilir miyim (bu arada cevabın için teşekürler)
ama adet döneminden hesaplarsam 1ay fazla çıkıyor nisan 28 adet oldum mayıs 28 eşim eve geldi birliktelik oldu dr nin hesabına göre i zaman 1 buçuk aylık oluyorum buda yanlış bence doğru mu düşünüyorum bilemedim şimdi
teşekkür ederim canimİlerleyen zamanlarda ultrason ölçümüyle netleşir canım. Ama doktora gittiğinde doktorun sana soracağı ilk soru son adet tarihin olacak :)
bundan önce bi düşüğüm olmuştu folbiol aldım ama kullanmak nasip olmadı dolapta duruyor kullanabilir miyimEvet alabilirsin . En iyisi folbiol dur demişti doktorum. Kendisi fakültede 25 senelik Profesör. Şimdi gitsende Bebek ve kese görünmez. Haftaya keseyi görsen bebeği göremezsin bebeği görsen kalp atışını beklersin. İlk haftalar beklemekle geçiyor malesef. Yapacak birşey Yok.
bundan önce bi düşüğüm olmuştu folbiol aldım ama kullanmak nasip olmadı dolapta duruyor kullanabilir miyim
teşekkür ederimTarihini kontrol edip kullanabilirsin . Sağlıklı bir gebelik dilerim