Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar belirtiler beni yanıltıyor mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sesszlkper12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
66
8
27
Göğüs ağrısı bel ağrısı ara ara kramp batmasi kaşık ağrısı hafif sersemlik baş ağrısı göğüsmde damarlarin belirginlesmesi gebelik belirtisi olabilir mi adetm.yakin dgl adetin yakın oldugu için bunlr olablir yorumunu yapmadan söylemek istedim adet biteli 12 gün oldu acil cvp verin lütfen

Sanki psikolojik gibi görünüyor bunlar, bazı kadınlar yumurtlama zamanı da bu tarz belirtiler hissediyorlar. Eğer önceki ay üşüyünce görme yaşamadıysanız bu belirtiler gebelik sinyali olamaz gibime geliyor. Bir de eğer geçen ay ütüne görme yaşamış olsaydınız bile şuan gebelik ilerlemiş olacağı için hem testleriniz de görünür hem de yoğun Belirti yaşardınız.

Adetten sonraki 12 gün içinde olması için çok erken. Adetin bittiği an yumurtlayıp döllense bile olmaz ki. Yumurtlama belirtisi olabilir

Merhaba benim de adetimden 2 gün sonra test yaptım beklenmiyordu aslında gebelik felan.. jinekolojik muayenede bazi testler için vermiştim.. orada çıktı beta 610 .. doktor hamilesin diye aradi geri.. ilaç vermişti kullanma hiçbirini dedi . Kasik ağrılarım oldu 3-4 gün sonra yavaş yavaş kesildi acaba boş gebelik mi geciriyorum . Böyle olanlar var mı.. belirltiler yavaş yavaş azalmasi. Doktor Ağustos 4 e randevu verdi. Kesene bakicam dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…