• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Arkadaşlar bebeğimin poposunda geçmeyen bi kızarıklık var yardım lütfen...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
8 aylık kızım var benim ve popopsundaki kızarıklık hiç geçmiyor kaç aydır doktora götüremedim çünkü doktor yok burada başka ile gitmem lazım pişik olmadığına eminim besin alerjisi olabilir diye düşünüyorum araştırdıklarımdan sizce ne olabilir?

Benim oğlum 1 yaşında ve doğduğundan beri hep kızarık.Tam sildiğim yeri.Doktor pişik değil dedi.Hassas cildi ondan dedi.Sürmediğim krem kalmadı ama hiç değişmedi.O da rahatsız değil canı yanmıyo onun için takmıyorum.Yalnız bişey sürmediğim zaman sanki daha hafifliyo yani kendi haline bırakınca.Yazın bol bol açıp havalandırıyodum.

Canım derisini gerdiğinde soluklaşıyor mu?Vücudunda başka var mı?Hematom olabilir.Dışarıdan görünenlerin hiçbir zararı yoktur ancak tedbir amacıyla başka bir yerinde var mı diye bakılır.Sen ne olur ne olmaz bir doktora göster bence.

eğer ki acı yoksa problem yoktur.orası kaka yapa yapa ilk zamanlar hatırlarsınız pişik oluyordu,şimdilerde ise iyicene hassaslaşıp zamanla nasırlaşmaya ve kararmaya başlayacak.benimde kızım 16 aylık.halen kırmızı-pembe.ama kontrol ediyorum poposunu yıkarken acıyormu diye yok.ama yinede o bölgeye azda olsa yoğun pişik kremini sürüyorum.diğr ön bölgeye ise bir sürüyorum bir sürmüyorum sürsemde incecik ve iyicene emilene kadar.acımıyorsa sorun etmeyin bence.kaka sonuçta asidik bir bileşim o incecik derileri böyle böyle alışacak..

Back