Arkadaşlar bebeğimde göz takibi ve gülme yok

minnosssk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
262
171
53
Arkadaşlar 7 haftalık bir bebeğim var. Göz takibi ve gülümsemesi yok. Sizin bebekleriniz ne zaman size bakmaya ve gülmeye başladı?

Arkadaşlar 7 haftalık bir bebeğim var. Göz takibi ve gülümsemesi yok. Sizin bebekleriniz ne zaman size bakmaya ve gülmeye başladı?
Benimkide iki aylık canım aşırı takip etmıyo arada bakıyo ama gülme falan var . daha küçükler ama bana normal geliyo . tabi en saglıksı doktora danışmak

Benimkide iki aylık canım aşırı takip etmıyo arada bakıyo ama gülme falan var . daha küçükler ama bana normal geliyo . tabi en saglıksı doktora danışmak
Bir de hep yan taraflara bakıyor yatırsam bile sağa ya da sola yatırıyor kafasını hep uzaklara bakıyor. Sizinki nasıl düz yatırınca düz tutuyor mu kafasını hep

Bir de hep yan taraflara bakıyor yatırsam bile sağa ya da sola yatırıyor kafasını hep uzaklara bakıyor. Sizinki nasıl düz yatırınca düz tutuyor mu kafasını hep
Canım o daha anlamıyo ki , saga sola cevırıyo hep kafasını iki sn anca tutuyo düz . gözleri odaklanmıyo fazla arada ses çıkarıyo konuşunca . çok fazla tepkisi yok yanı .

42 günlük bebeğim var. Gözüyle beni takip ediyor ama gülümsemesi yok henüz. Daha küçükler yavaş yavaş olacak hepsi kafanıza takmayın bence

Çocuk daha dünyaya geldiğine pişman nasıl gulebilir .
Ciddi söylüyorum bunu .

Canim benim bebegim iki aylik oldugu gunun ertesi gun gulmeye basladi. Her cocugun gelisimi farkli oluyor. 4 haftalikken güldü falan diyenlere kulak asma

Eyvah eyvah benimkide kolik mi diyorsun
63 gün olmuş doğum yapali? Şimdi nasıl ?
Kolik denilince akla ilk gaz geldiği için doktorumuz iki adet damla vermişti, sab simplex ve biogaia. Bunlari yaklaşık bir buçuk ay kullandık. Gaz sorunu çözüldü , çocuk rahatca gaz cikariyor. Fakat akşam saat 7 olunca yine başlıyor kendini parçalarcasına ağlamaya. Saat 11 civarına kadar sürüyor. Yorulup uyuyakalıyor. Yani hala devam ediyor bu kolik süreci. Gaz ile ilgisizmiş malesef

Üç ay olunca çok rahatlayacksin derler ya klasik bir laf,belki sahiden öyledir vardır bir bildikleri

Allah feraha çıkarsın annesi seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…