• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık arkadaşlar bebeğim iriymiş bebek bezi hakkında bilgipaylaşımı yaparmısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esra_berk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
85
0
46
Ankara
merhaba arkadaşlar 32+3 günlük hamileyim. doktorum bebeğimin çok iri ve çok uzun olacağını söyledi. bende şu molfixin yeni doğan bezinden almak istiyordum ama sizlerden ricam tecrübeli anne adaylarına sormak istiyorum. acaba şu yeni doğan 0 numara bebek bezleri oğluşuma olurmu? yoksa direk 1 numaramı alayım. internette araştırıyorum hiç yazmıyor böyle şeyler yardımlarınızı bekliyorum.

ben de bu konuyu merak ediyorum benim oğluşta iriymiş ama ben primanın yenidoğanlar için olanı aldım en iyisi o .
molfix tahriş eder cildini prima ise tamamen pamuksu paketlerin içinden birer tane açıp bakabilseydin aradaki farkı görürdün.
ben 0 numarayı aldım 1numara büyük olur yinede
bu arada bebişinin kilosu acaba?ben 31 haftalıkken gittiğimde 2.500 olmuştu yani eğer doğana kadar bu hızda giderse 4 - 4,5 ve belkide 5 olur dedi doktorum çook korkuyorum normal doğum yapmayı çok istiyorum ama iri olursa mümkün değil.
yediklerime dikkat ediyorum öğrendiğim günden beri

şuanda 32.haftadayım kilosu 2.300 dedi. boyuda 49 cmmiş. normalinden 7 cm uzun. vede 400 gr. fazlaymış böyle giderse şişman doğacak diyor. benimde dediğim 4 veya 4.5 kilo doğan bebeğe 0numara bez olurmuki?

şuanda 32.haftadayım kilosu 2.300 dedi. boyuda 49 cmmiş. normalinden 7 cm uzun. vede 400 gr. fazlaymış böyle giderse şişman doğacak diyor. benimde dediğim 4 veya 4.5 kilo doğan bebeğe 0numara bez olurmuki?

canım benim dediğim gibi ben 31 haftalıkken gittim 2.500 idi hem senden fazla hemde bir hafta önce
doktoruma fazla değilmi dedim yoo normal dedi bende anlamadım bu işi sen ne dersin? bakalım haftaya 35 haftalıkken gidecem bakalım nasıl çıkacak kilosu.
birde ben hastane çıkışını yıkadım el kadar bişey oldu bakalım inşallah tosunum sığar içine

yeni doğan bezleri 3-6 kilo için zaten,2-5 kilo olanlarıda var..3-6 olanlardan alırsınız

Back