Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel ya ben yapmaya da korkuyorum hüsran olacak diyeben bat’a 4 gün kala çooook silik bi çizgiyle öğrendim normal testlerden
canım şöyle bir şey var bu kadar stres yaparsan zaten adetin geleceği varsada gelmez. sonra adetin gecıkınce yaparsan sonuc olumsuz olursa hertürlü üzülürsün ben sana yap yada yapma diyemem ama bekle bakalım adetin geçsin. ondan sonra yaparsın. olmadıysada üzülme hayırlısı de herşeyin. ama stres yaparsan adette olamazsın. cesaretin varsa testini yap şimdi ama üzülürüm diyorsan beklicen azcık dahaNe güzel ya ben yapmaya da korkuyorum hüsran olacak diye![]()
Çok sağol canım ya içimi rahatlatıyorsuncanım şöyle bir şey var bu kadar stres yaparsan zaten adetin geleceği varsada gelmez. sonra adetin gecıkınce yaparsan sonuc olumsuz olursa hertürlü üzülürsün ben sana yap yada yapma diyemem ama bekle bakalım adetin geçsin. ondan sonra yaparsın. olmadıysada üzülme hayırlısı de herşeyin. ama stres yaparsan adette olamazsın. cesaretin varsa testini yap şimdi ama üzülürüm diyorsan beklicen azcık daha![]()
Sende haklısın canım doğru söylüyorsunYapmayın gününüz gecmeden ya. Bende yaptım dayanamayıp pozitif cıktı Hemde ama sonra hüsran. Ve cok zor bi psikoloji içine girdim. Cok istediğim için sanırım. Ama bana kalırsa yapma dua et cok cok sadece.
İnşallah yaBen de sendenim canım ya hiç aklımda yoktu göğüs ağrım başladı üç gündür aklıma düştü şimdi acaba deyip duruyorum inşallah bir gün rahatlamayı başarırız![]()
Bi daha ki aya hayırlı haberlerini alırız inşallah canımBenim bu ay tutmadı adet oldum bugün
Sırf unutayım kafamdan cıksın die işe girecegim rahatımı bozup yoksa kendi kendimi yiyorum. Yaz olunca aklıma düşüyor kışın pek aklıma gelmio nedense. 2 yıllık evliyim bizde 3 ay korundu daha korunmadık..Sende haklısın canım doğru söylüyorsun