E eylul1o Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2014 51 5 18 İzmir 5 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eylul1o #1 5 haftalik hamileyim ve henuz devlet veya ozel karar veremedim hangi doktordan memnun kaldiniz tesekkurler..
5 haftalik hamileyim ve henuz devlet veya ozel karar veremedim hangi doktordan memnun kaldiniz tesekkurler..
bndrm Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2014 7 0 6 34 Balıkesir 8 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eylul1o #2 eylul1o .!.: 5 haftalik hamileyim ve henuz devlet veya ozel karar veremedim hangi doktordan memnun kaldiniz tesekkurler.. Genişletmek için tıkla...
eylul1o .!.: 5 haftalik hamileyim ve henuz devlet veya ozel karar veremedim hangi doktordan memnun kaldiniz tesekkurler.. Genişletmek için tıkla...
bndrm Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2014 7 0 6 34 Balıkesir 8 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi eylul1o #3 Çok zor bir karar ama özel biraz daha agir basiyor bence.doktor secimi çok fazla yok ercan bey yada gursel bey bence.
Çok zor bir karar ama özel biraz daha agir basiyor bence.doktor secimi çok fazla yok ercan bey yada gursel bey bence.