güzelim benim arkadaşım en az 7-8 kere denedi olmadı sonunda herşeyi oluruna bıraktı 11yıllık süre içinde beklemediği bir anda bebeğine kavuştu hayatının sürprizini yaşadı şimdi bir kızı var 2 yaşında ve çok mutlu umarım sende bebeğini en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarsın rahat ol ve allahtan hayırlısını dile güzelim müjdeli haberini bekliyoruz şu mubarek günlerde allah herkesin dileklerini kabul etsin
hemen ümidini kaybetme biraz geç kendini belli edebilir adetinin üzerinden en az 10 gün geçmesi lazım belki de senin bebiş biraz naz yapıyordur...
hamile değilim
kistim patlamış kızlardr çalışmalara devam yılmak yok dedi.neşelendirdi beni biraz cünkü cok umutluydum birden gözyaşlarımı tutamadım
müslümanın müslümana ettiği dua kabul olurmuş içinde olduğumuz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine allahım size hayırlısıyla bir evlat versin ve tabi sizin gibi tüm isteyenlere.
inş..
kızlar bugün tekrar doktora gittik.farlutal kullanmaya baslicam.
günde 3 tane dedi.çokmu acaba? biraz arastırma yaptımda forumda genelde sabah akşam kullanılmış
benm kistimde patlamış bu arada.allahtan önemli bişey değilmiş çok şükür.adet hemen sonrası devam çalışmalara