• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bana da yardım edin lütfen:(

Siyah_Ruj

Sen bu şarkının adı olmalısın...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
62
2
96
Arkadaşlar şimdi ben 4 yıllık evliyim. 4 aydır da bebek denemeleri yapıyoruz.. Yalnız benim şöyle bir sorunum var.

Adetime 4-5 gün kala damla şeklinde kahverengi akıntı geliyor. Sonra batta pet kullanacak kadar geliyor ve adetim başlıyor 4 gün sürüyor. Ama ben tlime indirdiğim uygulamada adet başlangıcımı hangisi olarak işaretleceğimi bilemedim dolayısıyla ovilasyon günümü de hesaplayamıyorum.. O akıntı gelwn günden mi başlatmalıyım yoksa ped koyduğum günden mi?

Nasıl yapmalıyım yardım edin çok bunaldım artık :(

O programlara göre düşünüp stres yapma. Zira herkesin yumurtlama gunu ayın ortası değil.

Ama ne zaman onu bir bilsem.. Adetimin 18.günü doktora gitmiştim. Folekül görünmüyor 12. Günü gel dedi.. Yani daha öncesinde mi yumurtlamışım.. Sonrasında mı.. Yoksa hiç mi yumurtlamam olmuyor çok üzülüyorum uyku uyuyamıyorum.

Ama ne zaman onu bir bilsem.. Adetimin 18.günü doktora gitmiştim. Folekül görünmüyor 12. Günü gel dedi.. Yani daha öncesinde mi yumurtlamışım.. Sonrasında mı.. Yoksa hiç mi yumurtlamam olmuyor çok üzülüyorum uyku uyuyamıyorum.
owulasyon testini kullandın mı cnm..

İçinde 5 adet olanından aldım ama hiç çift çizgi göremedim.. Yanlış birşeyler yaptım sanırım.

Kendini takip et vajinandan beyaz renkli kokusuz yapış yapış bi sıvı gelecek bolca her wc gittiğinde mutlaka bak o gün yumurtlama günün oluyor bana doktorum söylemişti gerçekten o gün test yaptım çift gördüm ben

Back