arkadaslar bana bir fikir verin

birgxuxl38

biricigim benim
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.423
7
37
arkadaslar heray umuda kapilmaktan artik okadar cok bunaldimki heray dibe vuruyorum buay adetimin normal tarihinden 10 gün önce oldum bundan öncede 4 gün önce olmustum simdi adetim bitmesine ragmen kasiklarimda hafif hafif agrilar oluyor bazen karnimda cok bir sanci oluyor ama cok az sürüyor ben artik belirtilere kafa yormaktan biktim ama bunlar sizce neden ve bazen karnimin icinde sanki bi kalp varda atiyor gibi oluyor ve ben dayanamadim iki gün önce yine test aldim ama yapmaya korkuyorum bunalimlardayim artiksenağlamasenağlama:a015:

ewet canım düşünmemek en iyisi hem kafaya takıp ne oluyo ki sanki demi...hamileysek erkende olsa geçte olsa anlayacağızz öyle değilmi ama.bencede rahat olmak en iyisi bi bakmışız farkında olmadan adetimiz geçmiş.veee hamişiz zaten sürpriz en güzel şey oluyo daha mutlu oluyoruz.en iyisi düşünmemek.mesela benimde o dediğin kalp atışı gibi bendede oluyo 1 hafta öncesine kadar sol yumurtalık tarafında atıyodu şimdi karnımın alt tarafında atıyo.ne ki bu şimdi mi demeliyim yani ama oluyo işte ama ya bebek yada değil bana öyle gelmişte olabilir herşeyi zamanında ögrenmek yaşamak güzel bence.HİİÇ TAKMIYORUM YOK KAP ATIŞI YOK GÖĞÜSÜMÜN AĞRISI.ODA VAR MESELA ACIMA VAR BÜYÜME VAR AMA HİÇ BEBEĞE YORMAK İSTEMİYORUM.BENCE DEĞİLDİR.ADETİM Bİ GELSİN OLURSAM OLURUM OLMAZSAM TEST YAPARIM ÖĞRENİRİM.DÜŞÜNÜP PSİKOLOJİMİ BOZACAĞIMA DEMİ AMA...

çok taktıgımız için böyle oluyo 10 gün günüm geçti psikolojik gebelik dogrusun bedef takmıcaz bu ay öle yaptım vazgeçtim amane hayırlısı ve saglıklısı

arkadaslar heray umuda kapilmaktan artik okadar cok bunaldimki heray dibe vuruyorum buay adetimin normal tarihinden 10 gün önce oldum bundan öncede 4 gün önce olmustum simdi adetim bitmesine ragmen kasiklarimda hafif hafif agrilar oluyor bazen karnimda cok bir sanci oluyor ama cok az sürüyor ben artik belirtilere kafa yormaktan biktim ama bunlar sizce neden ve bazen karnimin icinde sanki bi kalp varda atiyor gibi oluyor ve ben dayanamadim iki gün önce yine test aldim ama yapmaya korkuyorum bunalimlardayim artiksenağlamasenağlama:a015:

sakın test mest yapma dogal davran relax:smiley-cool:

adetin ne zaman peki.benim nisan 4.bencede aselcim noluyoki takınca kafaya üzülüp kahroluyoruz.valla ben düşükte yaptım ama 2 gün ağladım geçti bitti.niye ağlayıp moralimi bozayım.allah verdikten sonra 10 tanede olur.yeterki ol desin o anda hamiş kalırız.aslında hamiş kalmak o kadar kolayki ama biz malesef bunu anlayamıyoruz..

evet bencede kafana hic takmiyacaksin,tabiki elinden geleni yapacaksin icin rahat olmasi icin,sonrasi baska seylerle mesgul etmeyidene,evde bos durmamaya calis cünkü en cok evde yalnizken düsünuyorsun zaman gecmek bilmiyor,esinide al baska birseyler yapin gidin beraber bas basa eglenin dolasin,dopdolu yasayin sanki bebek gelmisde dogmadan önce balayi gibi degerlendirin zamaninizi,belki böyle ise yarar,bakalim bende öyle yapicam,esimde yarindan itibaren 2 hafdalik izini basliyor,firsat bu firsat,ovulasyon gunumde hafda sonuna denk geliyor,yani anlarsiniz yajeyyarjeyyar cok calismamiz gerek cokk:eek:

arkadaslar cok teskkürler ya bende aslinda o kadar odaklamiyordum kendimi zaten bu ay benim denememde 6 ay olacak bana doktorum 6 ay olunca eger hamile kalmazsan gel demisti ama ben yinede gitmeyecegim önceden cok neseliydim bebek konusu yüzünden nerdeyse gülmeyi unuttum gibi bisey ama bende fazla takilmiyacagim artik testide yapmiyorum zaten hergün ona bakip kendimi teslli ediyorum bosa yapmayim diye

birgül ben korunmayı bıraktığım ilk ay çok değişiklikler hissettim sanki hamile kalmışımda bebeğin kalbi atıyormuş gibi geliyordu ben böyyle devam ettim sonra adetimde gecikti test yaptım negatif dayanamadım iki gün sonra bidaha yaptım bu defa pozitif ama adetim 10 gün gecikti okadar mutu oldum ki doktora gittim ben hamileyim sanıyorum kendimi ultrasona da baktı doktr bebek yok dedi ben şok oldum derdimi anlattım ama yok işte ne kese ne de bebek yokkk inanamadım. psikolojik olduğunu söyledi dktr ve o gün adet oldum... seni çok ii anlıyorum bence rahat olmaya çalış çünkü bebk istediğimiz için adet düzensizlikleri yaşıyoruz seninde bebişin olucak ben alıştım sabretmek gerekiyor sanırım:teselli:

anliyorum canim seni,benimde önumuzdeki ayda olmassa5 inci aya giricem.halbuki ilk hamileligim,evlendikden 3 uncu ay olmusdu,tabiki hic kafama takmamisdim,yani isder isdemez takmamisdim cunku aklimda yokdu,hatta reglim geceli 8bir hafda olmus,unutmusum ,sonradan aklima düsdü süphelendim hemen test yapdim cikmadi tek cizgi ,bir gun sonra tekrarladim testi veeee cift cizgi,ama simdi cok takiyorum yani bende hic aklimdan cikaramiyorum,adacayi icmeler,ovulasyon gunu hesaplamalar,felan derken,kafamda sanki yalniz onlarla mesgul,isde zamani gunu var bilemeyiz,Rabbim ne zaman olsun derse o zaman olucak,bizim yapdiklarimizsa vesile den ibaret.

sağol canım çok haklısın ama o bizlere has annelik iç güdüsü yokmu çok istiyorum bir çocuğum olsun eşim benden çok istiyor çocukları çok seviyoruz allah inşallah nasip eder ii bir anne olmak için elimden geleni yapıcam yeterki hayırlısıyla gelsin bebişim.. nefise senin bir çocuğun varmı bazı yazılarını okudumda 8 aylık oduğunuz yazmışsın canım ben yanılmıyorum değilmi:uhm:

sağol canım çok haklısın ama o bizlere has annelik iç güdüsü yokmu çok istiyorum bir çocuğum olsun eşim benden çok istiyor çocukları çok seviyoruz allah inşallah nasip eder ii bir anne olmak için elimden geleni yapıcam yeterki hayırlısıyla gelsin bebişim.. nefise senin bir çocuğun varmı bazı yazılarını okudumda 8 aylık oduğunuz yazmışsın canım ben yanılmıyorum değilmi:uhm:

8 aylik olacakdi canim,ama vefat etti ,

canım benim ya çok üzüldüm yaa ne yazcamı şaşırdım başın sağolsun özür dilerim bilmiyordum allah sabır versin keşke sormasaydım yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

özur dilemene gerek yok ecenur,evlat acisi cok kotu birsey halen kalbimde acisi,Allah kimseye o aciyi vermesin,heleki alisdikdan sonra,onu o kadar benimseyip,sevgisini tatdikdan sonra gitmesi,esim ve benim icin cöküntü oldu.

özur dilemene gerek yok ecenur,evlat acisi cok kotu birsey halen kalbimde acisi,Allah kimseye o aciyi vermesin,heleki alisdikdan sonra,onu o kadar benimseyip,sevgisini tatdikdan sonra gitmesi,esim ve benim icin cöküntü oldu.

canim benim basin sagolsun vardir ondada bi hayir

CANIM BU KONUDA YALNIZ DEĞİLSİN.... BEN VE BENİM GİBİ Bİ ÇOKARKADAŞIM BÖLE ŞEYLER YAŞIYOR... BEN HER AY KENDİMİ HAMİŞ İLAN EDİYORUM.... VE KENDİME BİDE UTANMADAN YANDAŞ BULUYOM... öyle inanıyorum ki hamiş olduğuma.....regli olunca bile hemen eczaneye koşup kesin üstüne görmüşümdür diyorum.... ama malesef hala bişi yok...
geçen ay bide üstelik 2 gün gecikti adettim... beni tahmin edebiliyomusun neler yaptım....
bir örnek veriyim..... gidip hamiş kıyafeti baktım nerdeyse alıyodum......
aslında ne kadar yalnış hareketler... ama şu yavrulama güdüsü yok mu..... insana neler yaptırıyor...
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.....

birgül canım bu şeyleri yaşaman çok normal. çünkü aklın fikrin hep hamilelikte olduğu için psikolojik olarak bunları yaşıyosun canım. biraz at kafandan bu tarz şeyleri başka işlerle meşgul ol tatlım. üzerine ne kadar gidersen şansın azalır canım çok stres yapıyosun belliki. emin ol bi gün mutlaka o senin yakana yapışıcaktır sana kuvvetlice tutunacaktır. kendine eziyet etme görüyosun ne kadar çok uzun zamandan beri bekleyenler var. allah inşallah sesini duyar canım.

X