• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar bakarmısınız

HAMİLEYIMMM...RABBIM.ISYEYEN HERKEZE NASIP ETSIN..VERDIGIM DUALARI GONULDEN OKUYUN ARKADASLAR.. BENIM.ICINDE DUA EDIN HAYIRLISIYLA BEBEGIMI KUCAGIMIZA ALALIM.

Kızlar 22 haftalık hamileyim taa başından beri doktorum bebegimin cinsiyetine erkek dedi en son 15 haftalık gittigimdede bana pipisinin resmini çekip verdi ... Sonra 19 haftada tekrar gittigimde bana yok bacakları kapalı yok göremiyorum ama muhtemelen kız dedi sonra siz bana pipi fotografı çekip verdiniz dedigimdede demekki kıza dönüşmüş dedi ya Allah aşkına 15 . Haftadan sonra hiç cinsiyet degişirmiyani madem emin degilsin neden bana erkek diyorsun o kaadar kıyafet aldım hepsi boşa çıktı hala hala sinirlerim bozuluyor... Bu kadar tecrübesiz bir dr olurmu şimdi bıraktım başka bir dr gidicem sadece sizinle sıkıntımı paylaşmak istedim ... Dr verdigi resmi ekliyorum sizinde yorumlarınızı bekliyorum
Cnm allahtan hayirlisini sagliklisini iste cinsiyeti önemli değil tabi sende kendine göre haklısın sonuçta erkek diye hazırlık yapmissin banada kiza benziyor dedi dr o yüzden hiç hazırlık yapmadim kesinlessin öyle yapacam allahim Sağsağlim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. .

Cnm allahtan hayirlisini sagliklisini iste cinsiyeti önemli değil tabi sende kendine göre haklısın sonuçta erkek diye hazırlık yapmissin banada kiza benziyor dedi dr o yüzden hiç hazırlık yapmadim kesinlessin öyle yapacam allahim Sağsağlim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. .
Amin canım inşallah en önemlisi saglık inşallah hayırlısı ile kucamıza alırız inşallah ...

Back