Aslında bu kadar üzüldügümede üzülüyorum canım yazık haksızlık yapıyorum ama gerçekten bazı şeyler insanın elinde olmuyor
Aynen zaten hiç içime sinmiyordu doktor birde ankaranın göbehinde bunu yapan ... Ama senin arkadaşın için hakikaten tam bir şok olmuştur...
ARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRMISINIZ BANADA BENIM ADETIME 3 GUN VAR BUGUN BETA HCG YAPTIRDIM 6.24 CIKTI HAMILEMIYIM.. HAMILE DEGILSEM YUKSELMESI TUHAF DEGIL MI[/QUOTE
5ten yukarısı hamile demek bide günün geçince git o zaman test yaptır
İNSALLAH YILLARDIR BEKLIYORUZ MELEGIMIZIINSALLAH HAYALKIRIKLIGI YASAMAYIZ
TESEKKUR EDERIM AMA INSALLAH VARDIR CANIM TEKRAR REGL GECINCE YAPTIRICAM INSALLAH YUKSELIRtebrikler tatlım
TESEKKUR EDERIM AMA INSALLAH VARDIR CANIM TEKRAR REGL GECINCE YAPTIRICAM INSALLAH YUKSELIR
TESEKKUR EDERIM INSALLAHHH TABIII HABER VERICEM VE BOL BOL DUA EDICEM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN RABBIM..umudum yükselirden yana :) bekle tabi netleştir ondan sonra sonuna kadar yaşa sevincinibide bizimlede paylaşmayı unutma gidişatı
TESEKKUR EDERIM INSALLAHHH TABIII HABER VERICEM VE BOL BOL DUA EDICEM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN RABBIM..
YAPTIGIM DUALAR VAR YAPARMISIN SENDE YAZAYIM MI ?aminnnnnnn
YAPTIGIM DUALAR VAR YAPARMISIN SENDE YAZAYIM MI ?
yaz tabi tatlım çok sevinirim
Evliyaların Dilek Duası ( Dikkat Çok Kuvvetli Duadır Okurken Dikkatli Olun )
OKUMA SÜRESİ EN AZ 7 GÜNDÜR İSTEYEN 14 GÜN OKUR İSTEYEN 21GÜN OLUR ,7DEN AZ OLMAZ.
(Bismillâhirrahmânirrahîm* Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm* Allahümme innî es’elüke yâ kadîmü* yâ dâimü* yâ ferdü* yâ vitru* yâ ehadü* yâ samedü* yâ hayyü* yâ kayyûmü* yâ zel celâli vel ikram* fein tevellev fekul hasbiyallahü lâ ilahe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm.*)
İsa (A....S.) bu mübarek duayı okur, ölüleri diriltirdi.
Haceti veya bir dileği olan sabah namazını kıldıktan sonra kıbleye karşı oturur da bu duayı yüz defa okursa dileği gerçekleşir.
Cenabı Hakkın velî kullarından olan Süleyman bin Mukatil hazretleri şöyle buyurmaktadır:
“Kim yukarıdaki duayı sabah namazından sonra yüz kez okuyup Cenabı Haktan dilekte bulunur da Allah onun
dileğini vermezse ben Süleyman bin Mukatile lanet eylesin.”
Öyle ise bu duayı hiç tereddüt etmeden içten, samimiyetle okuyup Cenabı Hakka tevekkül etmeliyiz......... ( AYRICA
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur BUNUDA OKUDUM HERGUN ) ( AYRICA BUNUDA HERGUN OKUDUM
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur) ( BU DUAYIDA HERGUN SABAH NAMAZINA YAKIN ZAMANDA OKUDUM
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere Bebek isteyen) ( EN ÖNEMLISI BU DUA BU DUAYI MUTLAKA 41 GUN OKUMALISIN SUYADA OKUYUP ICEBILIRISN BEN OYLE YAPTIM
Ya Varis" 707 kez OKUNUCAK HERGUN 707 KEZ.. SEN OKUYAMADIIGNDA EŞİN OKUSUN SUYA SEN IC REGLI DONEMINDEDE ZAMANI GECMESIN... BEN BIR HAFTA OKUDUM HEPSINI SABAH EZANINDAN YARIM SAAT ONCE BASLADIM .. SABAH EZANINDA YAPMANI TAVSIYE EDERIM..
AMİN INSALLAHHH RABBIM ISTEYEN HERKEZE NASIP ETSIN TEZ ZAMANDA INSALLAHH .. HAYIRLISIYLA SENINDE KUCAGINA MELEGNI ALMAK NASIP ETSIN RABBIM..allah razı olsun senden canım...allah kabul etsin şimdiden dualrımızı
Evet ya çok şükür ben bir ayda bu kadar alışmışken arkadaşın ne yapmıştır kim bilirCanım bence mutlu ol doğruyu öğrenmişsin. Benim bir arakadaşıma oğlu olacağı söylendi. Hemde 9ay boyunca. Doğumdan sonraki fotoğrafları görmelisin. Mavi battaniyelerr sarılı beşiktaş forması giydirilmiş bir kız çocuğuOndan mutlu ol. Erkenden öğrendin.
Canım hayırlı olsun inşallah hamilesindir Rabbim isteyen her kese nasil etsin inşallahARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRMISINIZ BANADA BENIM ADETIME 3 GUN VAR BUGUN BETA HCG YAPTIRDIM 6.24 CIKTI HAMILEMIYIM.. HAMILE DEGILSEM YUKSELMESI TUHAF DEGIL MI
Canım ben b-hcg yi ilk yaptırdığımda internetten nasıl bir test sonuçlar ne olunca noluyor diye araştırma yapmıştım. Bir sitede bayanlar çıkan sonuçlarını doktora soruyorlardı. Birisi test sonucunun 8 olduğunu, daha adet tarihinin geçmediğini yazmıştı. Doktor cevap vermiş. Olabilir, normal, gerçek sonuç için adet tarihinizin geçmesini bekleyiniz. Sonuç 10'u geçmediği taktirde gebelik var diyemeyiz demişti. Birisi de test yaptırdım 5, .. gibi bi değer çıkmıştı. Bugün tekrar yaptırdım 2çıktı demişti. Yani yükselmeler olabiliyor demek ki. Madem senin de 3 gün kalmış adet tarihine bekle. Eğer olmazsan 4.gün tekrar test yaptır ve gebelik söz konusuysa 24 gibi bir değer çıkar muhtemelen. Umarım her şey gönlünce olsun. :)ARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRMISINIZ BANADA BENIM ADETIME 3 GUN VAR BUGUN BETA HCG YAPTIRDIM 6.24 CIKTI HAMILEMIYIM.. HAMILE DEGILSEM YUKSELMESI TUHAF DEGIL MI
Canım ben b-hcg yi ilk yaptırdığımda internetten nasıl bir test sonuçlar ne olunca noluyor diye araştırma yapmıştım. Bir sitede bayanlar çıkan sonuçlarını doktora soruyorlardı. Birisi test sonucunun 8 olduğunu, daha adet tarihinin geçmediğini yazmıştı. Doktor cevap vermiş. Olabilir, normal, gerçek sonuç için adet tarihinizin geçmesini bekleyiniz. Sonuç 10'u geçmediği taktirde gebelik var diyemeyiz demişti. Birisi de test yaptırdım 5, .. gibi bi değer çıkmıştı. Bugün tekrar yaptırdım 2çıktı demişti. Yani yükselmeler olabiliyor demek ki. Madem senin de 3 gün kalmış adet tarihine bekle. Eğer olmazsan 4.gün tekrar test yaptır ve gebelik söz konusuysa 24 gibi bir değer çıkar muhtemelen. Umarım her şey gönlünce olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?