Evet canım kafama takmamaya çalışıyorum ama ... Ne kadar takıntılı bir insanmışım Rabbim yardımcın olsun ...olsun kız erkek allahım saglıklı olmasını nasıp etsın...bence üzülme bazen kordunu pıpı zandeden oluyor..bence keyfını çıkar kafana takma allahım tamamına erdırsın...
Başka dr göründüm oda kız dedi ama ben bu kadına taktım sen nasıl emin olmadan bana yorum yapıyorsun birde resim beriyorsun ona sinirleniyorum... Bu arada ilk resmi inceledinizmi arkadaşlar pipi resmi diye verdi bize si neye benzettiniz???Doktor da ya tutarsa modunda bence başka bi doktora görün ama ben kız çocuklarını çok seviyorum benim içimden öyle geçti tabi sen ne düşünürsün bilmiyorum hayırlısı olsun hiç takılma sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah
Başka dr göründüm oda kız dedi ama ben bu kadına taktım sen nasıl emin olmadan bana yorum yapıyorsun birde resim beriyorsun ona sinirleniyorum... Bu arada ilk resmi inceledinizmi arkadaşlar pipi resmi diye verdi bize si neye benzettiniz???
Başka dr göründüm oda kız dedi ama ben bu kadına taktım sen nasıl emin olmadan bana yorum yapıyorsun birde resim beriyorsun ona sinirleniyorum... Bu arada ilk resmi inceledinizmi arkadaşlar pipi resmi diye verdi bize si neye benzettiniz???
ben bişeye benzetemedim evet orda bişi var ama ne :) bebek olmayınca ultrason resimlerinede yabancıyımsen hamileliğinin tadını çıkar artık sana stres iyi gelmez olan olmuş boşvermelisin[/QUOTE
Evet canım inşallah kafama takmamaya çalışıcam...
Deneyimli anneler sizlerin yorumlarınıda bekliyorumm...
Kızlar 22 haftalık hamileyim taa başından beri doktorum bebegimin cinsiyetine erkek dedi en son 15 haftalık gittigimdede bana pipisinin resmini çekip verdi ... Sonra 19 haftada tekrar gittigimde bana yok bacakları kapalı yok göremiyorum ama muhtemelen kız dedi sonra siz bana pipi fotografı çekip verdiniz dedigimdede demekki kıza dönüşmüş dedi ya Allah aşkına 15 . Haftadan sonra hiç cinsiyet degişirmiyani madem emin degilsin neden bana erkek diyorsun o kaadar kıyafet aldım hepsi boşa çıktı hala hala sinirlerim bozuluyor... Bu kadar tecrübesiz bir dr olurmu şimdi bıraktım başka bir dr gidicem sadece sizinle sıkıntımı paylaşmak istedim ... Dr verdigi resmi ekliyorum sizinde yorumlarınızı bekliyorum
Galiba bu laf bana ve allbaby e aşkolsun kendimi dışlanmış hissetim şimdi napak anacım bizden de anca bu kadar tecrübe yok bişe yok
Estagfurullah canım ya ne demek benim için yorum yapıyorsunuz hepinize çokkkk teşekkür ediyorumGaliba bu laf bana ve allbaby e aşkolsun kendimi dışlanmış hissetim şimdi napak anacım bizden de anca bu kadar tecrübe yok bişe yok
Aynen zaten hiç içime sinmiyordu doktor birde ankaranın göbehinde bunu yapan ... Ama senin arkadaşın için hakikaten tam bir şok olmuştur...canım doktorun mesleki becerisinden çok aslında görüntüyü yakalayabilme görme yorumlama becerisi ile ilgili..
tabi keşke emin konuşmasaymış..
doktorum hep ayrıntılı ultrasona kadar emin olmayalım derdi..
bebeğin pozisyonu da önemli oluyor.. benim kızıma da önce erkek sonra kız dediler.. olabiliyor..
kıza dönüşmüş derken espri yapmış yoksa tabi bilir cinsiyetin döllenme sırasında belirlendiğini :)
arkadaşım pespembe hastane odasında bebeğini kucağına alınca oğlu olduğunu öğrendi o ne yapsın:)
üzülme 0-3 ay giysin aldıklarını ne olacak.. hepsi güzel olur..
sağlıkla kucağına al inş. gerisi boş..
Estagfurullah canım ya ne demek benim için yorum yapıyorsunuz hepinize çokkkk teşekkür ediyorum
Estagfurullah canım ya ne demek benim için yorum yapıyorsunuz hepinize çokkkk teşekkür ediyorum
anne de olsak ultrasona bakıp anca atarız yüzde 50 tuttururuz..
ben kızımın ultrason fotolarında kafasını zor seçiyordum değil pipi falan..
üzme kendini.. kızın olursa ona anlatacak bir anın oldu işte böyle bak :)
Canım ya Rabbim en kısa zamanda nasip edder inşallah saglıklı sıhhatlı bir şekilde inşallah ... Mutlaka vardır bir vakti zamanıBak hamilelerin duası kabul olur bizim içinde dua et kavuşalım artık bebişlerimize yahu bu gidişle belirti araya araya kafayı sıyırabilirim bu arada benim göğüsler iyice ağrımaya başladı akıntım var kasık ağrısı var hayda bireee yok mu arttıran:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?