Arkadaşlar bakarmısınız

almila5858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
48
4
1
22
Arkadaşlar adetim gecikti ve adetime 4 gün kala jel gibi katı bi akıntı varken şimdi 5 gün geçemsine rağmen su gibi akıntım ve göğüsümde bi ağrı var neden olur

Kasıklarımda bi ağrı var ve göğsümde şişlik vajinadan içeri girebilir mi ya
Girebilir canım bu dediklerinle de zaten gebelik gibi duruyor ama sen hiç geç kalmadan bi test yap ya da kan ver bakalım olursa da isyan etme demek ki zamanı buymuş Rabbim size nasip etmiş bizde olmasını isterken olmuyor inşallah bize de nasip olur 😇

Girebilir canım bu dediklerinle de zaten gebelik gibi duruyor ama sen hiç geç kalmadan bi test yap ya da kan ver bakalım olursa da isyan etme demek ki zamanı buymuş Rabbim size nasip etmiş bizde olmasını isterken olmuyor inşallah bize de nasip olur 😇
Ben istiyorum ama eşim istemiyor vajina dışına boşalıyo ben isterim inşallah vardır

Ben istiyorum ama eşim istemiyor vajina dışına boşalıyo ben isterim inşallah vardır
İnşallah canım Rabbim Olduktan sonra eşinin içine de ferahlık verir zaten bu erkeklerde evliliğin ilk zamanları bi sorumluluk alma korkusu olabiliyor ondandır muhtemelen
allahım inşallah bi mucize olmuştur lütfen dua edin

allahım inşallah bi mucize olmuştur lütfen dua edin
İnşallah canım benim dualarım seninle sabah test yapar yapmaz bana da at 🥰 sende bana dua et bende bu ay yumurtlama çatlama gördüm bekliyorum test günümü 😊

İnşallah canım benim dualarım seninle sabah test yapar yapmaz bana da at 🥰 sende bana dua et bende bu ay yumurtlama çatlama gördüm bekliyorum test günümü 😊
Rabbim sana da o duyguyu yaşatsın banada isteyen herkeze Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah yarın o mutlu haber için yazarım buraya

Çatlama olduğunu nasıl öğrendiniz acaba ?Biz de bebek istiyoruz iki aydır sonuç alamadık
Canım valla ne desem yalan olur şimdi bende buraya o yüzden katıldım burdaki arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular söylediler çatlama günümü hep attım ama benimki sana örnek olsun diye atabilirim 13 Şubat yumurtlama 14 Şubat çatlama

Eklentiler

• F4B207DA-4D9C-4951-98F2-BA343D76DE87.jpeg
    F4B207DA-4D9C-4951-98F2-BA343D76DE87.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 15
  • 1C378369-A0AE-4340-A677-EC462D4CD94F.jpeg
    1C378369-A0AE-4340-A677-EC462D4CD94F.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 15
  • D875D913-447F-43AC-9BDD-1BEBF910E8CD.jpeg
    D875D913-447F-43AC-9BDD-1BEBF910E8CD.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 12
  • B11543F9-1665-41B9-A5C2-A9E890262A6C.jpeg
    B11543F9-1665-41B9-A5C2-A9E890262A6C.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 13
Canım valla ne desem yalan olur şimdi bende buraya o yüzden katıldım burdaki arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular söylediler çatlama günümü hep attım ama benimki sana örnek olsun diye atabilirim 13 Şubat yumurtlama 14 Şubat çatlama
Aa tamam bu ovülasyon teslerinden ben de aldım sanırım çift çizgi çıktığında 24 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyormuş ve çizginin biri silikleşmeye başladğında çatlama oluyor sanırım. Tabi çatlama tam olarak bu şekilde mi anlaşılıyor ben de bilmediğim için sordumm

Aa tamam bu ovülasyon teslerinden ben de aldım sanırım çift çizgi çıktığında 24 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyormuş ve çizginin biri silikleşmeye başladğında çatlama oluyor sanırım. Tabi çatlama tam olarak bu şekilde mi anlaşılıyor ben de bilmediğim için sordumm
Evet canım aynen öyle oluyor

Aaa bende kullandım eşimden gizli aynı bu testi 2 3 4 yumurtlamamdı o gün yaşadım bu olayıda

Back