- 4 Aralık 2024
- 48
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi almila5858
Arkadaşlar adetim gecikti ve adetime 4 gün kala jel gibi katı bi akıntı varken şimdi 5 gün geçemsine rağmen su gibi akıntım ve göğüsümde bi ağrı var neden olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik gibi bi düşünceniz var mıydı canım gebelik olabilir test yapsaydın adetin de geçmiş varsa çıkar zatenArkadaşlar adetim gecikti ve adetime 4 gün kala jel gibi katı bi akıntı varken şimdi 5 gün geçemsine rağmen su gibi akıntım ve göğüsümde bi ağrı var neden olur
Yani geri çekilmeyle oluyodu vajinanın dışına yani olabilir miGebelik gibi bi düşünceniz var mıydı canım gebelik olabilir test yapsaydın adetin de geçmiş varsa çıkar zaten
Evet canım mümkün bu geri çekilme bi korunma yöntemi değil gerçi çekilmeyle çok kişi hamile kalıyor ki sadece sürtünmeyle bile hamile kalan var bence test yap senYani geri çekilmeyle oluyodu vajinanın dışına yani olabilir mi
Kasıklarımda bi ağrı var ve göğsümde şişlik vajinadan içeri girebilir mi yaEvet canım mümkün bu geri çekilme bi korunma yöntemi değil gerçi çekilmeyle çok kişi hamile kalıyor ki sadece sürtünmeyle bile hamile kalan var bence test yap sen
Girebilir canım bu dediklerinle de zaten gebelik gibi duruyor ama sen hiç geç kalmadan bi test yap ya da kan ver bakalım olursa da isyan etme demek ki zamanı buymuş Rabbim size nasip etmiş bizde olmasını isterken olmuyor inşallah bize de nasip olurKasıklarımda bi ağrı var ve göğsümde şişlik vajinadan içeri girebilir mi ya
Ben istiyorum ama eşim istemiyor vajina dışına boşalıyo ben isterim inşallah vardırGirebilir canım bu dediklerinle de zaten gebelik gibi duruyor ama sen hiç geç kalmadan bi test yap ya da kan ver bakalım olursa da isyan etme demek ki zamanı buymuş Rabbim size nasip etmiş bizde olmasını isterken olmuyor inşallah bize de nasip olur![]()
İnşallah canım Rabbim Olduktan sonra eşinin içine de ferahlık verir zaten bu erkeklerde evliliğin ilk zamanları bi sorumluluk alma korkusu olabiliyor ondandır muhtemelenBen istiyorum ama eşim istemiyor vajina dışına boşalıyo ben isterim inşallah vardır
Ben istiyorum ama eşim istemiyor vajina dışına boşalıyo ben isterim inşallah vardırGirebilir canım bu dediklerinle de zaten gebelik gibi duruyor ama sen hiç geç kalmadan bi test yap ya da kan ver bakalım olursa da isyan etme demek ki zamanı buymuş Rabbim size nasip etmiş bizde olmasını isterken olmuyor inşallah bize de nasip olur![]()
allahım inşallah bi mucize olmuştur lütfen dua edinİnşallah canım Rabbim Olduktan sonra eşinin içine de ferahlık verir zaten bu erkeklerde evliliğin ilk zamanları bi sorumluluk alma korkusu olabiliyor ondandır muhtemelen
İnşallah canım benim dualarım seninle sabah test yapar yapmaz bana da atBen istiyorum ama eşim istemiyor vajina dışına boşalıyo ben isterim inşallah vardır
allahım inşallah bi mucize olmuştur lütfen dua edin
Çatlama olduğunu nasıl öğrendiniz acaba ?Biz de bebek istiyoruz iki aydır sonuç alamadıkİnşallah canım benim dualarım seninle sabah test yapar yapmaz bana da atsende bana dua et bende bu ay yumurtlama çatlama gördüm bekliyorum test günümü
![]()
Rabbim sana da o duyguyu yaşatsın banada isteyen herkeze Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah yarın o mutlu haber için yazarım burayaİnşallah canım benim dualarım seninle sabah test yapar yapmaz bana da atsende bana dua et bende bu ay yumurtlama çatlama gördüm bekliyorum test günümü
![]()
Canım valla ne desem yalan olur şimdi bende buraya o yüzden katıldım burdaki arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular söylediler çatlama günümü hep attım ama benimki sana örnek olsun diye atabilirim 13 Şubat yumurtlama 14 Şubat çatlamaÇatlama olduğunu nasıl öğrendiniz acaba ?Biz de bebek istiyoruz iki aydır sonuç alamadık
Aa tamam bu ovülasyon teslerinden ben de aldım sanırım çift çizgi çıktığında 24 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyormuş ve çizginin biri silikleşmeye başladğında çatlama oluyor sanırım. Tabi çatlama tam olarak bu şekilde mi anlaşılıyor ben de bilmediğim için sordummCanım valla ne desem yalan olur şimdi bende buraya o yüzden katıldım burdaki arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular söylediler çatlama günümü hep attım ama benimki sana örnek olsun diye atabilirim 13 Şubat yumurtlama 14 Şubat çatlama
Evet canım aynen öyle oluyorAa tamam bu ovülasyon teslerinden ben de aldım sanırım çift çizgi çıktığında 24 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyormuş ve çizginin biri silikleşmeye başladğında çatlama oluyor sanırım. Tabi çatlama tam olarak bu şekilde mi anlaşılıyor ben de bilmediğim için sordumm
Aaa bende kullandım eşimden gizli aynı bu testi 2 3 4 yumurtlamamdı o gün yaşadım bu olayıdaCanım valla ne desem yalan olur şimdi bende buraya o yüzden katıldım burdaki arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular söylediler çatlama günümü hep attım ama benimki sana örnek olsun diye atabilirim 13 Şubat yumurtlama 14 Şubat çatlama
Ama dışa işte olanda adetim normalde çok düzenli benim bu sefer biraz uzadıAaa bende kullandım eşimden gizli aynı bu testi 2 3 4 yumurtlamamdı o gün yaşadım bu olayıda
İnşallah senin istediğin olur canım boşver eşiniAma dışa işte olanda adetim normalde çok düzenli benim bu sefer biraz uzadı
Inşallan nasıl istediğimi anlıyosunuzdur inşallah bu ay hamileysem doğum günüme denk geliyo o kadar istiyorum ki hesapladım bileİnşallah senin istediğin olur canım boşver eşini![]()