Hamilesin canımTest markalarının yanılma payı varmı bakarmısınız kaset olan da laboqucik
Ovalüsyon takibi yapıyormuydun belirtilerin nelerTest markalarının yanılma payı varmı bakarmısınız kaset olan da laboqucik
Yok yapmadım hiç belirtilerim normalde regl dan önce gögüslerim şişer bunda şişmesi etrafında sivilce gibi şeyler vardı bide arada regl ağırısı miğde bulantısı oldu bide baş ağırısı böyle hasta gibi hissediyodum garip hissediyodum yaniOvalüsyon takibi yapıyormuydun belirtilerin neler
Peki test yapmadınız mı gecikmeden önce yani ilk kez mi yaptınızYok yapmadım hiç belirtilerim normalde regl dan önce gögüslerim şişer bunda şişmesi etrafında sivilce gibi şeyler vardı bide arada regl ağırısı miğde bulantısı oldu bide baş ağırısı böyle hasta gibi hissediyodum garip hissediyodum yani
Bence hamilesin kan verip kesinleştirmelisin. Sağlıcakla devam etsin inşallahTest markalarının yanılma payı varmı bakarmısınız kaset olan da laboqucik
Yok yaptım negatif ti hatta adet günü de diğer günü de negatif tiPeki test yapmadınız mı gecikmeden önce yani ilk kez mi yaptınız
Ayy masallah gebesin canim
Verdim kan 2 saat sonra çıkıcak sonuç bekliyorumBence hamilesin kan verip kesinleştirmelisin. Sağlıcakla devam etsin inşallah
Siz ce benim testim, negatif mi ben cuma günü yaptım ama pozitif mi negatif mi diye karar veremedim için negatiftir diyerek bıraktım şimdi sizle de sormak istedim içime kurt düştüHamilesin canım
Hafif bir çizgi var ama kuruma olabilir bu ya i günden güne takip edip koyulaşma var mı bakmanız lazım ben bundan daha belirgin görüp negatif olduğunu biliyorum yani buna göre karar vermek zor canımSiz ce benim testim, negatif mi ben cuma günü yaptım ama pozitif mi negatif mi diye karar veremedim için negatiftir diyerek bıraktım şimdi sizle de sormak istedim içime kurt düştü
Ben direk dakikasında resim çektim canım zaten çok az hafif oldugu için ktekrar bakıcamHafif bir çizgi var ama kuruma olabilir bu ya i günden güne takip edip koyulaşma var mı bakmanız lazım ben bundan daha belirgin görüp negatif olduğunu biliyorum yani buna göre karar vermek zor canım