Arkadaşlar az öncede konu açmıştım şimdi başka test yaptım bakarmısınız

mina2091

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
351
110
25
Test markalarının yanılma payı varmı bakarmısınız kaset olan da laboqucik

Eklentiler

• 1000029625.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 110
  • 1000029638.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 107
Ovalüsyon takibi yapıyormuydun belirtilerin neler
Yok yapmadım hiç belirtilerim normalde regl dan önce gögüslerim şişer bunda şişmesi etrafında sivilce gibi şeyler vardı bide arada regl ağırısı miğde bulantısı oldu bide baş ağırısı böyle hasta gibi hissediyodum garip hissediyodum yani

Peki test yapmadınız mı gecikmeden önce yani ilk kez mi yaptınız

Siz ce benim testim, negatif mi ben cuma günü yaptım ama pozitif mi negatif mi diye karar veremedim için negatiftir diyerek bıraktım şimdi sizle de sormak istedim içime kurt düştü
Hafif bir çizgi var ama kuruma olabilir bu ya i günden güne takip edip koyulaşma var mı bakmanız lazım ben bundan daha belirgin görüp negatif olduğunu biliyorum yani buna göre karar vermek zor canım

Hafif bir çizgi var ama kuruma olabilir bu ya i günden güne takip edip koyulaşma var mı bakmanız lazım ben bundan daha belirgin görüp negatif olduğunu biliyorum yani buna göre karar vermek zor canım
Ben direk dakikasında resim çektim canım zaten çok az hafif oldugu için ktekrar bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…