• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar aşılama olanlar nasıl bir yol izlediniz aşılama yapmaya karar verdik:(

The Calender

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
15.311
17.254
298
arkadaşlar 2ay önce hsg çektirdim tek tüpüm var doktor istersen hemen aşılama yaptır istersen beş ay bekle dedi ama aşılama ne nasıl oluyo bir anlatırsanız ona göre karar verecem şimdiden teşekkürler.................

arkadaşlar 2ay önce hsg çektirdim tek tüpüm var doktor istersen hemen aşılama yaptır istersen beş ay bekle dedi ama aşılama ne nasıl oluyo bir anlatırsanız ona göre karar verecem şimdiden teşekkürler.................

Merhaba. Bende Mart ayında yaptırdım ilk aşılsmamı. Adetin 2. Veya 3. Günü dra gidiyorsunuz. BEnim Drum 5. Günü başlamam ve 5 gün kullanmam için yumurta geliştirici ilaç verdi ve yumurta takibine başladı. İstediği boyuta geldiğinde yumurtalar çatlaması için çatlatma iğnesi veriyor ve ertesi gün aşılama işlemi gerçekleşiyor

Merhaba. Bende Mart ayında yaptırdım ilk aşılsmamı. Adetin 2. Veya 3. Günü dra gidiyorsunuz. BEnim Drum 5. Günü başlamam ve 5 gün kullanmam için yumurta geliştirici ilaç verdi ve yumurta takibine başladı. İstediği boyuta geldiğinde yumurtalar çatlaması için çatlatma iğnesi veriyor ve ertesi gün aşılama işlemi gerçekleşiyor

çok sağol cnm peki aşılama göbektenmi oluyo öyle duymuştum sanki iğneden çok tırsarım da:)

daha bu sabah görümcem yaptırdı aşılama..
ondan öğrendiğim kadar anlatayım sana : eşininde kendininde hiçbi sorunları yok ama 3.5 yıldır evliler bitürlü çocukları olmuyor..Aşılamaya karar verildi adetinin 3.günü doktora gitti..Doktor 1 hafta boyu her gün 1 defa kullanacağı kalçadan yapılan iğne verdi..Bu iğne yumurtaları büyütecek..1 hafta sonra tekrar doktora gitti yumurtalar büyümüş,o gün çatlatma iğnesi verdi o göbekten yapılıyor..Ve 2 gün sonrada (yani bugün) genital bölgeden aşılama yapıldı (yani sperm şırınga gibi bişeyle rahime enjekte edildi) ama görümcemin dediğine göre nasıl olduğunu hissetmemiş bile,hiç acımamış ve 5 dk bile sürmemiş..Tıpkı smear testi gibi hatta daha kolay dedi..

gerçekten bu kadınların çektiği ne böyle yazık bize ama tabi bebişler için değer Rabbim herşeyin hayırlısını versin sağol cnm.....

Kucağımıza alınca herşeyi eminim unutacağız cnm. İnş hayırlısıyla kucağımıza alırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım .. :3:
bende 1 yıldır bebek istiyorum..:emir_bebek:
hsg,hormonlar sorun cıkmadı .. :12:
aralık,ocak ayında yumos takibi . asılama oldum..:14:
tutmadı % 15 olma sansı var .. erteleme derim ..
:29:

sağolsun bende aynı doktora gideyim:)

Cnm ben 2 kere hapla 1 kere iğneyle aşılama oldum. Igneleri kalcadan vurdurdum. Göbek veya kalca fark etmiyor. Igneli asilama min sonucu 5 gun sonra belli olcak. Ama ben igneli yi tavsiye ederim. 2 iğneli yaptirinca devletin tup bebek hakkindan da yararlanabiliyorsun. Asilama ni devlette yaptirirsan igneleri raporla uyguna aliyosun. Bana neden hapla yaptirdin diye sorarsan bilgim yoktu doktor onu verdi. Ama verdikleri hap 10tl lik bi hap. Ignelerse raporla 60-70 tl. Piyasa degeri 500 tl. Igne yumurtalari kontrollu buyutuyor. Bana gore 10 tl lik hapla- 500 tl lik igne kiyaslanamaz. Ve olmuyorsa da cook zorlamayip biran once tupe gecmek en mantiklisi. Tabii karar senin. Belki hapla 1 aşılama dan sonra olumsuz olursa igneli ye de gecebilirsin.

Cnm ben 2 kere hapla 1 kere iğneyle aşılama oldum. Igneleri kalcadan vurdurdum. Göbek veya kalca fark etmiyor. Igneli asilama min sonucu 5 gun sonra belli olcak. Ama ben igneli yi tavsiye ederim. 2 iğneli yaptirinca devletin tup bebek hakkindan da yararlanabiliyorsun. Asilama ni devlette yaptirirsan igneleri raporla uyguna aliyosun. Bana neden hapla yaptirdin diye sorarsan bilgim yoktu doktor onu verdi. Ama verdikleri hap 10tl lik bi hap. Ignelerse raporla 60-70 tl. Piyasa degeri 500 tl. Igne yumurtalari kontrollu buyutuyor. Bana gore 10 tl lik hapla- 500 tl lik igne kiyaslanamaz. Ve olmuyorsa da cook zorlamayip biran once tupe gecmek en mantiklisi. Tabii karar senin. Belki hapla 1 aşılama dan sonra olumsuz olursa igneli ye de gecebilirsin.

teşekkürler cnm kafam çok karışık yaş da geçiyor ama mutlaka dikkate alacam bakalım bu ay nolacak adet olursam gidecem aşılamaya .....

teşekkürler cnm kafam çok karışık yaş da geçiyor ama mutlaka dikkate alacam bakalım bu ay nolacak adet olursam gidecem aşılamaya .....

Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim bunaltmadan, sabırla r tukenmeden herkese nasip etsin. Sali gunu igneli asilama sonucum belli olcak. Bilgi veririm..

Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim bunaltmadan, sabırla r tukenmeden herkese nasip etsin. Sali gunu igneli asilama sonucum belli olcak. Bilgi veririm..

Rabbim sonucunda yüzünü güldürsün isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebeler versin hayırlısıyla....

Back