• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar aranızda rahim filmi çektiren war mı

Superisi_8662

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
127
83
18
Merhaba arkadaşlar
Ilk gebeliğim de bebegim 2 buçuk aylıkken karnımda öldü 2. Gebelikde de dış gebelik geçirdim
Şimdi rahim filmi çekileceğim birazcık korkularim var
Bilgisi olan rahim filmi çektiren arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar
Ilk gebeliğim de bebegim 2 buçuk aylıkken karnımda öldü 2. Gebelikde de dış gebelik geçirdim
Korkulacak bişey değil canım 5 dklık işlem.

Merhaba arkadaşlar
Ilk gebeliğim de bebegim 2 buçuk aylıkken karnışaıHiç böldü 2. Gebelikde de dış gebelik geçirdim
Korkmanı gerektiren hiçbirşey yok. Çok daha fazla adet sancısı yaşamışsınızdır emin olun. Filme gitmeden 1 saat önce bir Ağrı kesici alın ve kendinizi hiç kasmayın başlamasıyla bitmesi bir oluyor zaten. İki defa çektirdim. İlkinde çık korkarak gitmiştim duyduklarımdan ötürü Ağrı eşiğim pek yüksek değildir. Uzandım doktor geldi derin nefes aldım doktor tamam kalkabilirsin dedi ben şok. Dedim bu mudur. Hiç korkmayın rahat olun. Hiçbişey hissetmedim dersem yalan ama ben tam eyvah nasıl dayanacam dediğimde çoktan bitmişti. Bi anlık şiddetli adet sancısı girmesi gibi

:KK54::KK15:
Korkulacak bişey değil canım 5 dklık işlem.
Korkmanı gerektiren hiçbirşey yok. Çok daha fazla adet sancısı yaşamışsınızdır emin olun. Filme gitmeden 1 saat önce bir Ağrı kesici alın ve kendinizi hiç kasmayın başlamasıyla bitmesi bir oluyor zaten. İki defa çektirdim. İlkinde çık korkarak gitmiştim duyduklarımdan ötürü Ağrı eşiğim pek yüksek değildir. Uzandım doktor geldi derin nefes aldım doktor tamam kalkabilirsin dedi ben şok. Dedim bu mudur. Hiç korkmayın rahat olun. Hiçbişey hissetmedim dersem yalan ama ben tam eyvah nasıl dayanacam dediğimde çoktan bitmişti. Bi anlık şiddetli adet sancısı girmesi gibi
Ayyy sağolun kızlar çok fazla olumsuz yönde bilgi alınca sormak istedim hepinizi opuyorum

Back