arkadaslar aranızda KORTİZOL hormonu yüksek olan varmı

delikanli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
161
1
116
Malatya
arkadaslar allah rızası ıcın yardım edın yoksa kafayı yıyecem ben polıkıstık over hastasıyım bugun daha once kadın doguma ve cıldıyeyede gıttım ıcın endokrınede bır gozukeyım dıye gıttım ve adetlı degıldım ama hormonlarım normal cıktı bır tek serbest T3 ve kortızol yuksek cıktı kortızol 37,6 cıktı bu gece ılac aldıktan snra yarın sabah gene kan verecem dotor sagolsun yarında yuksek cıkarsa cok kotu bobrekustu emarını cekcegız dedı ben cok korkuyorum arkadaslar aglaya aglaya bır hal oldum sızde yada yakınınızda yada herhangı bırınde yuksek olan var mıydı yarım lutfen :2:

merhaba bende bu konuda yardım istiyorum benimde kızımda çıktı .bir test yaptılar 15 günde sonucu belli oluyormuş şimdi onu bekliyoruz 1 haftası kaldı inşallah iyi bir sonuç alırız.bende çok endişeliyim...

ya ben de dün öğrendim..pcos olduğumu söledi yıllarca doktorlar..amaaa cerrahpaşaya gittim en son bunun için ve öğrendim...pcos olmadığıma sevineyim mi yoksa başka bişey çıktı diye üzüleyim mi???hangisiiii..........

lütfen kortizolu yüksek çıkanlar panik olmasın. bende de yüksek, ancak 2 nedeni oluyormuş dr. umun dediği kadarıyla. ya böbrek üstü bezleri, hpofiz bezi vb sorunu nedeniyle, ya da stres nedeniyle.

emin olmak için bir akşam alınacak bir ilaç veriliyor ve test tekrar yapılıyor. o ilaçla düşerse stresten oluyor, beyinle ilgili sorun olmuyor. (kendimle çeliştim :44: stres de beyinden aslında) ancak kortizol şekeri yükseltiyor

BANA DA YAPILDI TEST İLK TESTTE 5,48 KORTİZOL DEĞERİ İLAÇLI YAPILAN TESTTE 0,352 ÇIKTI DOKTORA GİDEMEDİM DAHA SONÇ GÖSTERMEYE AMA TEDİRGİNİM DE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…