Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar aranızda mikroçipli aşılama yaptıran var mı
- Konu Sahibi cam12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende soruyorum ama kimse cevap vermiyor yaptırmak istiyorum yakın zamandaBen de şuracıkta bekleyeyim. Bu yöntemi deneyenlerin deneyimi onemli
Aaa o nasıl oluyorMikroçıplı tup bebek yapdım
- 6 Mart 2024
- 2.276
- 2.136
- 48
- 6 Mart 2024
- 2.276
- 2.136
- 48
Rahim filmi çektirdiniz miMerhaba ben 2 kere İzmir de 13500 e çipli aşılama yaptırdım ama maalesef olumsuz sonuçlandı
Yaaa allahım hayırlı şekilde tez vakitti versin inşallah çok özür dileyerek soruyorum acaba sorununuz neydi kimdeydiMerhaba ben 2 kere İzmir de 13500 e çipli aşılama yaptırdım ama maalesef olumsuz sonuçlandı
Anladım peki olumlu sonuçlandımı inşallah sonuçlanmiştirBen 10 a olmuştum 2024 de tabi 2025 ne getırır bilemem 15,500 okumuştum bi yerde
Ben çektirmişi 2023 te açıktıRahim filmi çektirdiniz mi
- 6 Mart 2024
- 2.276
- 2.136
- 48
Sonra film cekıldı tüplerim tıkanmış tüp bebek yaptıkAnladım peki olumlu sonuçlandımı inşallah sonuçlanmiştir
Yaaaa inşallah tutmuşturSonra film cekıldı tüplerim tıkanmış tüp bebek yaptık
- 6 Mart 2024
- 2.276
- 2.136
- 48
Tuttu elhamdülillahYaaaa inşallah tutmuştur
Sprem mikroçip yapılor işdeAaa o nasıl oluyor
Anladım peki ücret ne kadardı inşallah tutmuşturSprem mikroçip yapılor işde
Evet çektirdimRahim filmi çektirdiniz mi
Yok özür dilemenize gerek yok ben aşılamadan önce doğal yolla hamile kaldım düşük yaptım rahim filmi vs çekildi temiz. İki kere aşılama negatif sonuçlandı. Kan pıhtılaşmam vardı ama kan sulandırıcı kullandığım halde bebeğimi kaybettim. Aşılamadan sonra doğal yolla gene hamile kaldım gene sonuç hüsran tekrar düşük yaptım. Artık genetik araştırma sperm dna hasarı bunlar araştırılıyor görünen bir sorun yok gibi şimdi bunların sonucuna göre tüp bebeğe geçiş yapıcazYaaa allahım hayırlı şekilde tez vakitti versin inşallah çok özür dileyerek soruyorum acaba sorununuz neydi kimdeydi
Anladım çok geçmiş olsun rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarımız hayırlı evlatlarla doldursun inşallahYok özür dilemenize gerek yok ben aşılamadan önce doğal yolla hamile kaldım düşük yaptım rahim filmi vs çekildi temiz. İki kere aşılama negatif sonuçlandı. Kan pıhtılaşmam vardı ama kan sulandırıcı kullandığım halde bebeğimi kaybettim. Aşılamadan sonra doğal yolla gene hamile kaldım gene sonuç hüsran tekrar düşük yaptım. Artık genetik araştırma sperm dna hasarı bunlar araştırılıyor görünen bir sorun yok gibi şimdi bunların sonucuna göre tüp bebeğe geçiş yapıcaz
Çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olur. Çipli aşılamada eğer erkek sperm hızında vs sorun varsa daha faydalı oluyor sonuçlar çoğunluk pozitifle sonuçlanıyor çünkü sperm çipte ayrırştırarak sadece ileri hereketli ağırlıklı olan spermler göbderiliyorAnladım çok geçmiş olsun rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarımız hayırlı evlatlarla doldursun inşallah