• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar aranızda mikroçipli aşılama yaptıran var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cam12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cam12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
85
20
18
29
Arkadaşlar aranızda yaptıran var mı ücreti ne kadae oluyor tutan var mı

Ben de şuracıkta bekleyeyim. Bu yöntemi deneyenlerin deneyimi onemli

Merhaba ben 2 kere İzmir de 13500 e çipli aşılama yaptırdım ama maalesef olumsuz sonuçlandı

Yaaa 😔 allahım hayırlı şekilde tez vakitti versin inşallah çok özür dileyerek soruyorum acaba sorununuz neydi kimdeydi
Yok özür dilemenize gerek yok ben aşılamadan önce doğal yolla hamile kaldım düşük yaptım rahim filmi vs çekildi temiz. İki kere aşılama negatif sonuçlandı. Kan pıhtılaşmam vardı ama kan sulandırıcı kullandığım halde bebeğimi kaybettim. Aşılamadan sonra doğal yolla gene hamile kaldım gene sonuç hüsran tekrar düşük yaptım. Artık genetik araştırma sperm dna hasarı bunlar araştırılıyor görünen bir sorun yok gibi şimdi bunların sonucuna göre tüp bebeğe geçiş yapıcaz

Yok özür dilemenize gerek yok ben aşılamadan önce doğal yolla hamile kaldım düşük yaptım rahim filmi vs çekildi temiz. İki kere aşılama negatif sonuçlandı. Kan pıhtılaşmam vardı ama kan sulandırıcı kullandığım halde bebeğimi kaybettim. Aşılamadan sonra doğal yolla gene hamile kaldım gene sonuç hüsran tekrar düşük yaptım. Artık genetik araştırma sperm dna hasarı bunlar araştırılıyor görünen bir sorun yok gibi şimdi bunların sonucuna göre tüp bebeğe geçiş yapıcaz
Anladım çok geçmiş olsun 🙏 rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarımız hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🙏

Anladım çok geçmiş olsun 🙏 rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın kucaklarımız hayırlı evlatlarla doldursun inşallah 🙏
Çok teşekkür ederim. İnşallah dualarımız kabul olur. Çipli aşılamada eğer erkek sperm hızında vs sorun varsa daha faydalı oluyor sonuçlar çoğunluk pozitifle sonuçlanıyor çünkü sperm çipte ayrırştırarak sadece ileri hereketli ağırlıklı olan spermler göbderiliyor

Back