• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar allah rızası için bol bol dua istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkahraman

‍♀️ Kûn Fe Yekûn ‍♀️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
125
122
18
35
İstanbul
4 yıllık evliyim ve yumurtalarım tenbel kaç kez kloman ve catlatma iğnesi oldum ama sonuç alamadım bu ay yeniden denedik ve bugün iğne olalı tam 5 gün oluyor umudum yok moralim bozuk ne yapicam bilmiyorum ağrım oluyor fazla inşallah bu iyiye işarettir sizlerden de bol bol dua istiyorum inşallah benim gibi çocuk sahibi olmak isteyen herkeze rabbim hayırlı bir kapı acar.

4 yıllık evliyim ve yumurtalarım tenbel kaç kez kloman ve catlatma iğnesi oldum ama sonuç alamadım bu ay yeniden denedik ve bugün iğne olalı tam 5 gün oluyor umudum yok moralim bozuk ne yapicam bilmiyorum ağrım oluyor fazla inşallah bu iyiye işarettir sizlerden de bol bol dua istiyorum inşallah benim gibi çocuk sahibi olmak isteyen herkeze rabbim hayırlı bir kapı acar.

Sogan kürü denedinizmi

Allah gönlünden geçen tüm hayır isteklerini kabul etsin inşaAllah

Allah yardimciniz olsun, umarim pozitifi gormek nasip olur en kisa zamanda. Stres yapmamaya calisin

Bugün 9 günüm ama adet ağrısı gibi ağrılar oluyor sonra geçiyor bu iyiye işaret mı bilmiyorum hiç böyle olmamıştı diğer iğne vuruldugumda bilemiyorum stresten uzak kalmak ne mümkün

Allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğine en kısa zamanda kavusursun benim içinde dua edin Allah yar ve yardımcımız olsun hayırlısıyla hamile olduğumuz günü bize en kısa zamanda nasip etsin arkadaslar. ❤️❤️❤️❤️❤️:KK200::anneadayı:

11 gun oldu bugun igne olali yarin doktora gidicem tahlil yapmak icin hayırlı bir gün ve umarım hayırlı bir haber alırım cumu günü yüzü hürmetine bol bol dua edin sonuclari arkadaşlar öğrenir öğrenmez sizinle paylaşıcam rabbim yapılan dualarımızı geri çevirmez inşallah

Back