Mrb. arkadaşlar... Ben AÖF iktisat 3. sınıf öğrencisiyim... Şimdiden mezun olunca gireceğim sınavları araştırıyorum.. ALES sınavı hakkında çok fazla bilgim yok ama duyduğuma göre AÖF mezunları girebiliyormuş.. Yüksek lisans yapmak sadece üniversitelerde öğretim üyesi vs. olmak için mi yoksa başka.........????? Hiç bi bilgim yok dedğim gibi arkadaşlar araştırıyorum.. CVP alabilirsem sevinicem???? Diploma notu da önemli diyorlar... En az kaç olması lazım??? Birde ben istedğim bölümü seçeblrmym yüksek lisansda?? Ales sınavı kolaymş duyduğuma göre ama ünv. kabul ettrmek kolay mı peki?? tez falan hazrlanıomuş galiba??? Bi sorum daha var... Kpss de onkolog vs. varbitrdğn bölüm lisans olarak ne olursa olsun onkoloji olarak yüksek lisans yapınca onkolog olabiliyormuuz ve kpss de gördüm bi çok onkolog alımları var... Dediğim gibi bu konu hakkında bilgim çok az.. Beni aydınlatrsanz çok sevinicem... Çünkü diploma notu önemlyse ona göre notlarımı yüksek tutucam.. Bide bu ales de ünv. lere kendmzi kabul ettrmk için torpil vs. de gerekio mu??? Çok soru sordum kusura bakmayın