arkadaşlar benim sorunum sürekli başağrısı çekmem.. aklınıza gelebilecek her tedaviye başvurdum..röntgenler tomografiler emarlar...hepsini denedim birçok doktora gittim ama herşey temiz çıkıyor.. hemen hemen hergün ağrıyor bıktım artık..en son taşlardan çare ara dediler..akik taşını vücutta taşımak ağrı giderici özellik veriyormuş..geçenlerde bi arkadaşta gördüm çok övdü taşı..onunda çok başı ağrıyormuş önceden çok rahatım şimdi diyor..ne bileyim taşlar bu kadar etkili olabilirmi insan vücudunda..önceleri pek inanmıyordum ama duyduklarım gerçekten inanılmaz.. sizcede taşlara umut bağlanırmı.. peygamber efendimizde akik yüzük takarmış rivayete göre.. hiç bir faydasını görmesem bile sırf peygamberimizin üzerinde taşımaya layık gördüğü bir taşı bende taşımak şerefine erişmek istedim.. siz ne düşünüyorsunuz sipariş verdim kolye ve bileklik olarak bir haftaya kadar gelir.. bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum lütfen...
Merhaba gazeldustubaglara, aradığınız akik taşları sitemizde var.
www.lilapebbles ve
Burç Taşları Denince Aklınıza Ne Gelirse... sitemize bakınız. Baş ağrısı ile ilgili site üç önerim var. Ametist, Kristal Kuvars ve Kaplan Gözü Taşı. Umarım seçtiğiniz taş size şans, bereket, huzur ve sağlık getirir...
Akik taşı, Carnelian, Sard, Sardonyx
Akik taşı doğada başta kırmızı olmak üzere sarı, turuncu, mavi, yeşil ve beyaz renklerde bulunur. Bir silisyum dioksit bileşimidir. Mutluluk, huzur, bereket, başarı ve uğur getirdiği, kalbe ve gözlere iyi geldiği, özellikle kırmızı renkte olanının yüksek tansiyonu düşürerek dengelediği, cesaret, güç, keyif ve iyimserlik hissi verdiği, aklı ve vücudu güçlendirdiği, üreme gücünü artırdığı, mide ve bağırsak gazlarını düzenlediği, akıcı bir konuşma sağladığı, öfkeyi yatıştırdığı, stresi giderdiği, nazardan koruduğu ve beyaz renkte olanın uyumayı kolaylaştırdığı inancı yaygındır. İkizler, yengeç, aslan, başak, balık ve tüm burçlarla uyumludur.