• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar adet kanaması gibi kanamanız olsa bile betahcg testi yaptırın

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,
Burada çoğu arkadaş benim mikroenjeksiyon maceramı bilir..Çok uzun uzun anlatıp baymak istemiyorum kimseyi:utangac:
Ben ilk mikroenjeksiyon dememde hamile kaldım.Rahimde endometriozis,yapısında düzensizlikler ve eşimde de ağır oligospermi vardı.. Mikroenjeksiyona ek destek olarak Co-cultur işlemi yaptırdım..Yani adetin 21.günü rahimden parça aldılar ve embriyoların burada gelişmesini izlediler..Co-cultur işleminden sonra ertesi gün reglim oldu..Şu an 5 hafta 6 günlük hamileyim..Ancak transferimin 8.günü adet kanaması gibi kanamam oldu..Bütün moralim yıkıldı..2-3 gün sürdü..Öyle açık pembe ya da kahverengi azcık lekelenme değil..Resmen kıpkırmızı adet kanaması gibiydi..Konuştuğum 2 kadın doğumcu doktor da o adet kanamasıdır dedi..Ama idrar testine göre silikde olsa 2.çizgi var dedim..Doktor idrara kan karışmışsa o da yanlış pozitif sonuç verebilir dedi..Ben bir sürü idrar testi yaptım..Netten daha önce topluca aldığım.Acaba test bozukmu belki başka bir test yaparsam 2.çizgi görünmez diye..Ama 2 doktor da yanılmıştı...Ancak şeytan dürttü bir sürü idrar testi yaptım..hepsi de pozitif çıktı..Daha sonra 10.gün kan testi yaptırdım..34 çıktı..Hamileydim..:hooray:

sırasıyla:
10 .gün : 34

12.gün : 58 _ bu değeri gören doktor kimyasal gebelikten şüphelendi bu kez de...

15.gün : 144

20.gün : 1378 _ Bu değerden bir kaç gün sonra ultrasona girdiğimde hamile olduğum kesinleşti...Ben haklı çıktım...:hooray:

Dün tanıdık bir doktora karın ultrasonuna baktırdım...rahimde 2 kese gördük gibi...Doktor da tam emin olamadı ama beta hcg den dolayı tek diye düşünüyordum..Pazar günü tüp bebek doktoruma gideceğim..Vajinal ultrasonda daha belirgin olur sanırım...

Bu arada vajinal jel ve günde 2 kez 50 ml lik progestreon iğnesi oluyorum..Kalçadan..Popom sanki dayak yemişim gibi acıyor hep..:çok üzgünüm:
Ama kanamam kesildi...sırnaşık şey

Umarım değer bunlara..:CüvCüv: :nazar:

Umudunuzu kaybetmeyin...

Adet olduğunu düşünseniz bile ilaçlarınıza devam edin..

Ben şu an iki mucizemle birlikteyim..:nazar::1hug::asigim:

Allahım isteyen her arkadaşıma nasib etsin..

AMİNNNNNNNNNNNNNNN !

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Burada çoğu arkadaş benim mikroenjeksiyon maceramı bilir..Çok uzun uzun anlatıp baymak istemiyorum kimseyi:utangac:
Ben ilk mikroenjeksiyon dememde hamile kaldım.Rahimde endometriozis,yapısında düzensizlikler ve eşimde de ağır oligospermi vardı.. Mikroenjeksiyona ek destek olarak Co-cultur işlemi yaptırdım..Yani adetin 21.günü rahimden parça aldılar ve embriyoların burada gelişmesini izlediler..Co-cultur işleminden sonra ertesi gün reglim oldu..Şu an 5 hafta 6 günlük hamileyim..Ancak transferimin 8.günü adet kanaması gibi kanamam oldu..Bütün moralim yıkıldı..2-3 gün sürdü..Öyle açık pembe ya da kahverengi azcık lekelenme değil..Resmen kıpkırmızı adet kanaması gibiydi..Konuştuğum 2 kadın doğumcu doktor da o adet kanamasıdır dedi..Ama idrar testine göre silikde olsa 2.çizgi var dedim..Doktor idrara kan karışmışsa o da yanlış pozitif sonuç verebilir dedi..Ben bir sürü idrar testi yaptım..Netten daha önce topluca aldığım.Acaba test bozukmu belki başka bir test yaparsam 2.çizgi görünmez diye..Ama 2 doktor da yanılmıştı...Ancak şeytan dürttü bir sürü idrar testi yaptım..hepsi de pozitif çıktı..Daha sonra 10.gün kan testi yaptırdım..34 çıktı..Hamileydim..:hooray:

sırasıyla:

12.gün : 58 _ bu değeri gören doktor kimyasal gebelikten şüphelendi bu kez de...

20.gün : 1378 _ Bu değerden bir kaç gün sonra ultrasona girdiğimde hamile olduğum kesinleşti...Ben haklı çıktım...:hooray:

Dün tanıdık bir doktora karın ultrasonuna baktırdım...rahimde 2 kese gördük gibi...Doktor da tam emin olamadı ama beta hcg den dolayı tek diye düşünüyordum..Pazar günü tüp bebek doktoruma gideceğim..Vajinal ultrasonda daha belirgin olur sanırım...

Bu arada vajinal jel ve günde 2 kez 50 ml lik progestreon iğnesi oluyorum..Kalçadan..Popom sanki dayak yemişim gibi acıyor hep..:çok üzgünüm:

Umarım değer bunlara..:

Umudunuzu kaybetmeyin...

Ben şu an mucizemle birlikteyim..:nazar:

AMİNNNNNNNNNNNNNNN !
senağlama sen beni hep ağlatıyosun ama ya senağlama :nazar:

inşallahh bizdee hamilee kalırızzzzzzzzzzzzz

Merhaba arkadaşlar,
Ben ilk mikroenjeksiyon dememde hamile kaldım.Rahimde endometriozis,yapısında düzensizlikler ve eşimde de ağır oligospermi vardı.. Mikroenjeksiyona ek destek olarak Co-cultur işlemi yaptırdım..Yani adetin 21.günü rahimden parça aldılar ve embriyoların burada gelişmesini izlediler..Co-cultur işleminden sonra ertesi gün reglim oldu..Şu an 5 hafta 6 günlük hamileyim..Ancak transferimin 8.günü adet kanaması gibi kanamam oldu..Bütün moralim yıkıldı..2-3 gün sürdü..Öyle açık pembe ya da kahverengi azcık lekelenme değil..Resmen kıpkırmızı adet kanaması gibiydi..Konuştuğum 2 kadın doğumcu doktor da o adet kanamasıdır dedi..Ama idrar testine göre silikde olsa 2.çizgi var dedim..Doktor idrara kan karışmışsa o da yanlış pozitif sonuç verebilir dedi..Ben bir sürü idrar testi yaptım..Netten daha önce topluca aldığım.Acaba test bozukmu belki başka bir test yaparsam 2.çizgi görünmez diye..Ama 2 doktor da yanılmıştı...Ancak şeytan dürttü bir sürü idrar testi yaptım..hepsi de pozitif çıktı..Daha sonra 10.gün kan testi yaptırdım..34 çıktı..Hamileydim..

sırasıyla:

20.gün : 1378 _ Bu değerden bir kaç gün sonra ultrasona girdiğimde hamile olduğum kesinleşti...Ben haklı çıktım...

Ama kanamam kesildi...

Umarım değer bunlara..:CüvCüv: :nazar:

Umudunuzu kaybetmeyin...

Ben şu an mucizemle birlikteyim..:nazar::1hug::asigim:

AMİNNNNNNNNNNNNNNN !

:nazar::nazar:
degmesın.gece gece benıde aglattınsenağlama

:nazar::nazar:
degmesın.gece gece benıde aglattınsenağlama

Bitanem ağlatmak istemem kimseyi..Sadece ne olur çabuk demoralize olmayın diye ,belki siz de bir mucize ile karşı karşıya olabilirsiniz diye...

Bunu hatırlatmak istedim..:1hug:a.s.

Merhaba arkadaşlar,

sırasıyla:

Umarım değer bunlara
Umudunuzu kaybetmeyin...

Ben şu an mucizemle birlikteyim..:nazar::1hug::asigim:

AMİNNNNNNNNNNNNNNN

badem benimde gözlerimi yaşarttın yaasenağlamasenağlama azmin inaılmazz bende hamileyim bende tabi böyle şeyler olmadı benim tüp bebek yapıldı gittim testim 225 çıktı yani direk hamile olduğumu oğrendim çok sevindim canım Allah kucağımıza almayı nasip etsin

caınm badem cim inşlh bende sonun da senin gibi başarablirim senağlama 2 gün kaldı tahlili günüme dualarınızı bekliyorum:Saruboceq:

caınm badem cim inşlh bende sonun da senin gibi başarablirim senağlama 2 gün kaldı tahlili günüme dualarınızı bekliyorum:Saruboceq:

inşallah arkadaşım Allah yüzünü güldürsün seninde dularımız senle umarım güzel haberi sende verirsin a.s.

Canım çok güzel bi mucize okudum ama bana bak hamileyken vajinal ultrasonu pek tavsiye etmiyolar Allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş neyse ne be güselim ha bir ha iki bi kaç ay sora kısmetse iki taneyse gözükür vajinal baktırnma derim sabırla büyümelerini bekle tehlikeye sokma kendini ben öle duyuştum hade hayırlı olsun tebriklerr

Hep şükrediyorum ve bütün arkadaşlarım için ,isteyen her anne adayı için dua ediyorum..Allahım bizlere sağlıklı ,hayırlı bebişler nasib et..AMİNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:a.s.

Hep şükrediyorum ve bütün arkadaşlarım için ,isteyen her anne adayı için dua ediyorum..Allahım bizlere sağlıklı ,hayırlı bebişler nasib et..AMİNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:a.s.

Seni canıı gönülden tebrik ediyorum cnm, ne güzel kavuştun meleğine:hooray:
Allah kucağına almayı nasip etsin, sorunsuz bi hamilelik geçirmeni dilerim.
Ben henüz tüp bebek yaptırmadım ama aşılamalarımda da adet olduğum için hiç beta hcg baktıramadım:1no2: Şimdi acabaa diyorum ama keşkelerle yaşanmıyo malesef :(((

Canım çok güzel bi mucize okudum ama bana bak hamileyken vajinal ultrasonu pek tavsiye etmiyolar Allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş neyse ne be güselim ha bir ha iki bi kaç ay sora kısmetse iki taneyse gözükür vajinal baktırnma derim sabırla büyümelerini bekle tehlikeye sokma kendini ben öle duyuştum hade hayırlı olsun tebriklerr

bademcim , ne çok sevindim senin adına , inşallah miniklerin de senin gibi inatçı olurlar ve sabırla , inatla gelişimlerini sürdürüler , sağlıcakla dünyaya gelirler ..
Bu arada İreme katılıyorum , vajinal ultrason tehlike arz edebilir , aklında olsun yerimseniben
Bu arada benim de 11. günümde kanamam oldu , adet kanamasına yakın , hemen test yaptırdık , 207.5 çıktı , dr.umla konuştum , proginex ampul kullanıyorum sabah akşam progestan fitile ek olarak , Allaha şükür daha o akşamdan kesildi kanamam .. şimdi arada sırada pembemsi bir leke gelse de kuşku-stres yapmıyorum , kese-ler/yi görene kadar kalbimi ferah tutuyorum .. inşallah hala benimledirler :utangac:
Çok uzattım ..Kucağında da görmen dileğiyle ;
Darısı tüm isteyenlere ..

Son düzenleme:
bademcim allah herkese bu duyguyu yaşatsın işallah...senin bebişler ikiz ya ben öyle hissediyorum ne biliyim..bi kerede kurtulursun işte...bebişlerini sağlıcakla kucağınada alırsın işallah....

rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah canım

canim benim senin adina ben cok seviniyorum valla rabbim hepimize nasip etsin malesef benim bu sefer olmadi ama ins baska sefere napalim hayirlisi

canim evet zaten hamislik bir mucize birde boyle olmasi dahada mucize nazar degmesin kucagina aldigin gunleride gormek uzerea.s.

Back