• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arkadaslar ACİLLLLLLL

Zeymer1980

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
2.148
157
113
9-36 kg oto koltuğuna ihtiyacım var kızım için lutfen elinde olanlar bana ulaşsın Ankara olursa elden alırım uygun fiyat tercihimdir arkadaslarim

canım bende Kraft ısofixli var kırmızı ama balıkesirdeyim be 325 düşünüyorum hadi sana birşeylr yapayım ama zaten kargosu çok tutar

9-36 kg oto koltuğuna ihtiyacım var kızım için lutfen elinde olanlar bana ulaşsın Ankara olursa elden alırım uygun fiyat tercihimdir arkadaslarim

maxi cosi'yi tek geçerim.
maxi cosi opal 0+ ve chicco key fit 0+ kullanıyoruz ama maxi cosi daha konforlu.
chicco'nun temiz 2. el modelleri 100-150tl arasında bende öyle almıştım. sahibinden de çok var oradan bakabilirsin.

maxi cosi'yi tek geçerim.
maxi cosi opal 0+ ve chicco key fit 0+ kullanıyoruz ama maxi cosi daha konforlu.
chicco'nun temiz 2. el modelleri 100-150tl arasında bende öyle almıştım. sahibinden de çok var oradan bakabilirsin.

Baktım bulamadım canım chicco bulsam o fiyata alicam çevrenize lutfen bakın güzel temiz

Back