Arkadaşlar acillll cevappp

Merhaba benim mesela Acıbadem Hastanesi'nde alttan bakılırsa kesem görülmüyor çünkü kesem ustteymis ve rahim arka tarafında olduğu için ultrason ile görülüyor ki göremedikleri için kürtaj dediler başka bir yere gittiniz mi peki?

6+3'de kalp atışını duyduk yanlış hatırlamıyorsam minik de olsa o kontrolde bebeği gördük. Senin henüz erken geç döllenme varsa 8. Ya da 9. Haftalarda da bebeği görebilirsin.
yasım 24 daha oncede normal yolla gebe kaldım normal dogum yaptım bundada normal gebe kaldım ne esımde sorun var ne bende et balık sut tavuk aklına ne gelırse herseyıde yıyen bır ınsanım agır bır ıs yapmıyorum su surec ıcerısınde dıkkatde edıyorum kendıme ve tum bu olanların sonrasında sızlerınde benı daha ıyı bılgılendırmesı ile ınsallah hersey hayırlı olucakkk :))

6+3'de kalp atışını duyduk yanlış hatırlamıyorsam minik de olsa o kontrolde bebeği gördük. Senin henüz erken geç döllenme varsa 8. Ya da 9. Haftalarda da bebeği görebilirsin.
yasım 24 daha oncede normal yolla gebe kaldım normal dogum yaptım bundada normal gebe kaldım ne esımde sorun var ne bende et balık sut tavuk aklına ne gelırse herseyıde yıyen bır
pek anlayamadım ama bırsey sormak ıstıyorum sıze ustten bakılınca mı gorduler alttan goremedıler galıba degıl mı ? sanırım boyle. az once evımın yakınındakı acıle gıttım hıcbır sorun olmadıgını agladıgım ıcın stresten oldugunu kesemde de masallah bır sorun olmadıgını soyledı . kesenın buyuyecegını dusunuyorum ıdeal dedı 1 hafta sonra tekrar cagırdı . bır de devamlı baska doktorlara gıtme dedı

Evet üstten ultrason ile bakılınca görünüyor kesem yukarıda olduğu için alttan bakılınca görülmüyor bence de daha hafta olarak çok erken sıkmayın canınızı sağlıkla büyür ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

amın ınsallah tatlım allah senın de kucagını doldursun benımde <3 :) bu arada ne kadarlıktın ? bebegı gordunmu ya da kalp atıslarını ? kesen kac cm ?

amın ınsallah tatlım allah senın de kucagını doldursun benımde <3 :) bu arada ne kadarlıktın ? bebegı gordunmu ya da kalp atıslarını ? kesen kac cm ?
Valla kese ve embriyo gördük şükür ama kalp atışında sorun var bakalım bu c.tesi inşallah kalp atışı ile ilgili güzel haberleri de alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…