- 8 Ekim 2022
- 672
- 524
- 33
- Konu Sahibi Polimolisoli
Merhaba benim mesela Acıbadem Hastanesi'nde alttan bakılırsa kesem görülmüyor çünkü kesem ustteymis ve rahim arka tarafında olduğu için ultrason ile görülüyor ki göremedikleri için kürtaj dediler başka bir yere gittiniz mi peki?merhabalar kızlar . umarımda benımle aynı durumu yasayan bırı bana yardımcı olabılır . Ben 5 haftalık gebelık yasıyorum suanda. hatta basındayım ama gec dollenme olabılır dıye dusunuyorum lutfen bana yardımcı olun . 3 gun once gıttıgımde kesem gozuktu hatta gunden gune buyuyor ama bebek yok . Dun gıttım yıne bebek yok ama kesede hıcbır sorun yok . bugun gıttıgımde de bebek gozukmedı ama kese normal fakat bugun doktor alttan baktıgından ıtıbaren halen ara ara kahverengı leke gelıyor . suanda ne yasıyorum ben lutfen yardımcı olun . cok nadır de kasıklarıma agrı gırıyor ama dedıgım gıbı agrı konusu nadır ama ultrasyondan cıktıgımda adet oldugunuz anda bır agrı olur ya cekılme kasılma gıbı onun gıbı agrı oldu . bu yerlesme kanaması olabılır mı . ama ultrasyona gırmeden kanama yoktu.