• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Arkadaşlar acilll fındıkzade nurten kuaför hakkında bilgi istıorum acilllllllll

tugceokan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
12
0
16
İstanbul
Bilen varsa nolur paylassın nasıl içi giyinicek yeri varmı nasıl yapıo fiyat pek önemli değil sadece nasıl yapıo istediğim saatte cıkartabilcekmi kac kişi calısıo vs..yardımcı olursanız cooook sevinirimmmmm

bi ara eskiden çok ünlüydü nurten orya gitmek herkesin harcı değildi ama zamanla sıradanlaştı son durumunu bilmiyorum. başka seçeneklerin varsa onları da değerlendir

çok saol teşekkür ederim eskiden cok pahalı oldugunu bilıorum şimdik yeni hali nasıl bilen biri varsa paylasırsa sevinirim birde eğer cevrenden bilen birileri olursa danışırsann paylasırsan sevinirim :)))

Yıllar önce, fındıkzade de annemin kuaförüydü, hep ona giderdi.. :)
İsmini duyunca şaşırdım.
Şimdi ki halini bilmiyorum gerçekten..

İçerisi çok büyük ve lüks değil. Fakat Nurten Hanımda yanında çalışanı da çok tatlı ve samimi insanlar. İşinde de gayet iyidir. Ben saçımı boyatıyorum hiç bir şikayetim olmadı, yine kaş falan diğer ihtiyaçlarım içinde gidiyorum. Fiyatlar abartı değil. Tabiki düşükte değil. Ama para gözlü olmadığı için iş yeri sahibi sıkıntı yaşamazsınız. Ki aldığı parayı sonuna kadar hakediyor. Bazı kuaförler hem pahalı hem kaliteli oluyor fakat o kadar çok onu bunu satmaya çalışıyorlarki yada herşeyi saçınızı yapmak istiyorlar. Buda benim canımı çok sıkar.
Ama burda öyle birşey yok emin olabilirsiniz.

Kısacası kaliteli ve samimi bir ortam istiyorsanız kuaförünüzde doğru tercih.

Back