Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var

hayal87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
12
0
36
Denizli
ben siyah saçımdan artık çok sıkıldımmm 2 hafta önce siyha boyattım ama aerık açmak istiyorum çok pişmanım boyadıgım için kolestnun ve palettenin açıcılarını duydum ama nasıl ve ne sıklıkla yapmam gerektigini ve hangisinin daha az zarar verdigini bilmiyorum ne olr saçlarımı bakıra boyamak:84::84::84: istiyorumm

güvendiğiniz bir kuaför varsa onu yaptırın derim boyalı saç hele siyah boyalı saçı açma çok dikkat istiyor çok zor açılıp çabukta yanma olabiliyor benimde siyahtı ve kuaföre açtırdım neyseki yanma felan olmadı kademeli şekilde açtı bir kerede yapmadı ama yinede kendiniz yapmak isterseniz arkadaşlardan kullananlar var şu yorumlara bir bakın isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/161778-bildiginiz-sac-acicilar-hangileri.html

saçta çok tutmassan zararıda az olur ben paletteyi öneririm..bi iki ay arayla ..(normal bi saç için)

ay canım bende aynı durumdayım yaa... 3 hafta önce loreall casting siyaha boyadım ve pişman oldum çarşamba günüde arkadaşın saçını tarçınbakıra boyadım çok güzel oldu yaa içimde kaldı ben istiyodum o rengi ( napıcam bende bilmiyorum

saçta çok tutmassan zararıda az olur ben paletteyi öneririm..bi iki ay arayla ..(normal bi saç için)

bende haftasonu denicem bakalım paletteninkiyle açtırim ozaman evet kuaför bi arkadaşım yapacakk inşallah olur. hemen boyayı alıp 2 saat sonra boyasammı acaaba kızlar ne dersinizz bakır istiyorum veya karamel olurmuki ?? yardım edin psikopata baglicam az kaldı saçımı gördükçe sinirlerim bpzuluyorr 14:

saçlarını açma açıcılarla.. biocarin boya silici kullanmanı tavsiye ederim. bana da forumdan bi arkadaşım önerdi , ugun yapmayı düşünüyorum.. Orial asla kullanmayın..

saçlarını açma açıcılarla.. biocarin boya silici kullanmanı tavsiye ederim. bana da forumdan bi arkadaşım önerdi , ugun yapmayı düşünüyorum.. Orial asla kullanmayın..

bu oriel degil sanırsam bilmiyorumkii nasıl olurr biocarin o ne bitkiselmiymiş nerden bulabiliriz henüz ypmadım bugün alacagımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…