ARKADAŞLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. REGLİM 5 GÜN GECİKTİ KAN TESTİM 75 ÇIKTI DEĞER ÇOK DÜŞÜK DEDİLER 😢😢😢😢

Duygu2110

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
77
29
Merhaba kızlar,

10 yıldır kadın dogum kontrl hapı kullanıyorum. Reglı sancılarım ağır geçtiği için tedavi olmak amacıyla. İlacımı bıraktım folik asit kullanmaya başladım doktor ilacı bırakınca başla dedi. İlaç kullandığım zaman 28 günde bir düzenli regli oluyodum. İlacı bıraktım regli olma tarihim ilaca göre 9 kasım 2019 du. 5 gündür regli olmadım. İlk kan testini 11 kasımda yaptım 5.97 çıktı 2. Kan testimi dün yani 14 kasımda yaptım değerim 75 çıktı. Doktorun yanına gittim değer çok düşük dedi. Ultrasonda baktı jel sürmedi idrarım sıkışmadı hemen anlık aldı beni baktı kist vs bi sıkıntın yok dedi. Pzrtsi tekrardan beta hcg testi ve progesteron testi istedi. Buna göre çok yüksek değer olursa hamile olabilirsin ama değer çok düşük kimyasal ve dış gebelik olma ihtimalin yüksek dedi. Çünkü normal bi gebelikte regli 1 gün geciktiğinde test yapınca degerın 300 400 cıkması lazım dedi. Bu tarz olay yaşayan arkadaşlarım varmı aranızda. Resmen psikolejim bozldu ve çok korkuyorum

Arkadasim standart 28 gunde regl olur. Iki gun geciktiginde beta hcg si 177 idi. Tahlilde yanindaydim. Gecen ay bebegini dogurdu. Basta dr lar temkinli davraniyor. Kalbinizi ferah tutun.

Bu nasil bir doktormus böyle ya
Benim reglim 1 gün gecikmeyle 58 çıktı
4-5 gun gectikden sonrada 615 çıkmıştı... Bence doktorunuzu değiştirin.

Benim 5 gün gecikmeyle 59cikti.bir hafta sonra düzenli artmadigi görüldü 6.hsftada kanama başladı düşük yaptim .geç döllenme olasiligim sifirdi ondan umudum yoktu çünkü normal yumurtlama dönemine göre 5 gün gecikmeyle 60 Çok düşük.hayirlisi olsun sizin icinde

Cidden baska dra gidin benim hcg 160 ciktigi halde dr bi ihtimal dedi bal gibi de hamileydim dogurdum ama bi daha o dra gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…