• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil yardım edin lütfen

ztrkkkk94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
91
31
3
Arkadaşlar dün gün içerisinde 5 tane gebelik testi yaptım hepsindede çıktı ikinçi çizği bu sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgi çoktı o kadar hafif çoktı ki yok gibi sanki. Sizçe gün içerisinde niye öyle çıktı da sabah ilk idrarla öyle çıktı yokmu acaba;(

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar dün gün içerisinde 5 tane gebelik testi yaptım hepsindede çıktı ikinçi çizği bu sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgi çoktı o kadar hafif çoktı ki yok gibi sanki. Sizçe gün içerisinde niye öyle çıktı da sabah ilk idrarla öyle çıktı yokmu acaba;(
Canım bence kan ver idrar testleri güvenilir olmuyor şu üstteki predictor galiba şaşırılacak bi durum onda kabak gibi çıkmış zaten

Bide bugünki yaptığın testin markası neyse o hep çizgiyi diğerlerinden daha silik çıkarmış bence testle alakalı bişey kan ver sonucuda yaz merak ettim

Muhtemelen gebesin canım kan vermelisin

Canım bence kan ver idrar testleri güvenilir olmuyor şu üstteki predictor galiba şaşırılacak bi durum onda kabak gibi çıkmış zaten
Erken gebelik testi canm o akşam yatmadan yaptım içim rahat etmedi . Normamde gün içerisinde çok test yaptığım oluyodu hep tek çizgiydi dün bunları görünçe çok hevesledim ama sabah yaptığım hayalet çizgiyi görnçe ;( 5 testemi yalan çıktı anlamadım

İnşallah ama sabahki niye böyle çıktı anlamadım
Bozuk demek ki canım o kadar test yapmışsın 2 çizgi çıkmış buna takılma. 1 tanesi bile 2 çizgiyse dra gitmen gerekir senin erken gebelik bile bariz pozitif

Bozuk demek ki canım o kadar test yapmışsın 2 çizgi çıkmış buna takılma. 1 tanesi bile 2 çizgiyse dra gitmen gerekir senin erken gebelik bile bariz pozitif
Akşam yaptım yatmadan erken gebeliği genede fark edermi canım. Bugun gidip kan vericem

Akşam yaptım yatmadan erken gebeliği genede fark edermi canım. Bugun gidip kan vericem
Hiç farketmez ona takılma sen hemen kan ver merak ettim sonucu 4-5 haftalık var sanki

Verdim cnm kan 3 te gel al dediler. Ama yumurtlamamdan 12 gün geçti üstünde varsada eğer yoktur o kadar. İnşallah vardır tabide
Enabıza bak canım tahlil bölümünden görebilirsin sonucu hadi hayırlısı olsun inşallah bekliyoruz💐

Merhaba benim de ilk beta değerim 73,22 çıkmıştı çok şükür şuan 12+1 haftalık hamileyim. Muhtemelen 4 haftalıksınız. 2 gün sonra kan verin değeriniz ikiye katlanmış ise sağlıklı gebelik demektir. 2-3 hafta sonrasında da ilk doktor muayenesine gidin. Sağlıkla gelsin inşallah ♥️

Back