Arkadaşlar dün gün içerisinde 5 tane gebelik testi yaptım hepsindede çıktı ikinçi çizği bu sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgi çoktı o kadar hafif çoktı ki yok gibi sanki. Sizçe gün içerisinde niye öyle çıktı da sabah ilk idrarla öyle çıktı yokmu acaba;(
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar acil yardım edin lütfen
- Konu Sahibi ztrkkkk94
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe hamilelik test gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Canım bence kan ver idrar testleri güvenilir olmuyor şu üstteki predictor galiba şaşırılacak bi durum onda kabak gibi çıkmış zatenArkadaşlar dün gün içerisinde 5 tane gebelik testi yaptım hepsindede çıktı ikinçi çizği bu sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgi çoktı o kadar hafif çoktı ki yok gibi sanki. Sizçe gün içerisinde niye öyle çıktı da sabah ilk idrarla öyle çıktı yokmu acaba;(
- 19 Kasım 2020
- 22.001
- 48.075
- 548
- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Bide bugünki yaptığın testin markası neyse o hep çizgiyi diğerlerinden daha silik çıkarmış bence testle alakalı bişey kan ver sonucuda yaz merak ettimArkadaşlar dün gün içerisinde 5 tane gebelik testi yaptım hepsindede çıktı ikinçi çizği bu sabah ilk idrarla yaptım hayalet çizgi çoktı o kadar hafif çoktı ki yok gibi sanki. Sizçe gün içerisinde niye öyle çıktı da sabah ilk idrarla öyle çıktı yokmu acaba;(
Erken gebelik testi canm o akşam yatmadan yaptım içim rahat etmedi . Normamde gün içerisinde çok test yaptığım oluyodu hep tek çizgiydi dün bunları görünçe çok hevesledim ama sabah yaptığım hayalet çizgiyi görnçe ;( 5 testemi yalan çıktı anlamadımCanım bence kan ver idrar testleri güvenilir olmuyor şu üstteki predictor galiba şaşırılacak bi durum onda kabak gibi çıkmış zaten
İnşallah ama sabahki niye böyle çıktı anlamadımMuhtemelen gebesin canım kan vermelisin
Eklentiler
Bugun vericem kan canımKan verin
- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
Bozuk demek ki canım o kadar test yapmışsın 2 çizgi çıkmış buna takılma. 1 tanesi bile 2 çizgiyse dra gitmen gerekir senin erken gebelik bile bariz pozitifİnşallah ama sabahki niye böyle çıktı anlamadım
Akşam yaptım yatmadan erken gebeliği genede fark edermi canım. Bugun gidip kan vericemBozuk demek ki canım o kadar test yapmışsın 2 çizgi çıkmış buna takılma. 1 tanesi bile 2 çizgiyse dra gitmen gerekir senin erken gebelik bile bariz pozitif
- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
Hiç farketmez ona takılma sen hemen kan ver merak ettim sonucu 4-5 haftalık var sankiAkşam yaptım yatmadan erken gebeliği genede fark edermi canım. Bugun gidip kan vericem
Verdim cnm kan 3 te gel al dediler. Ama yumurtlamamdan 12 gün geçti üstünde varsada eğer yoktur o kadar. İnşallah vardır tabideHiç farketmez ona takılma sen hemen kan ver merak ettim sonucu 4-5 haftalık var sanki
- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
Enabıza bak canım tahlil bölümünden görebilirsin sonucu hadi hayırlısı olsun inşallah bekliyoruzVerdim cnm kan 3 te gel al dediler. Ama yumurtlamamdan 12 gün geçti üstünde varsada eğer yoktur o kadar. İnşallah vardır tabide
Verdim cnm kan 3 te gel al dediler. Ama yumurtlamamdan 12 gün geçti üstünde varsada eğer yoktur o kadar. İnşallah vardır tabide
Eklentiler
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Ne oluyo canım anlamadım bi baksana
hayırlı olsun gebesin tabikiii
Ya düşük değil dimi değerhayırlı olsun gebesin tabikiii
- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.002
- 83
Merhaba benim de ilk beta değerim 73,22 çıkmıştı çok şükür şuan 12+1 haftalık hamileyim. Muhtemelen 4 haftalıksınız. 2 gün sonra kan verin değeriniz ikiye katlanmış ise sağlıklı gebelik demektir. 2-3 hafta sonrasında da ilk doktor muayenesine gidin. Sağlıkla gelsin inşallah
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Ya düşük değil dimi değer
hayır hiçte düşük değil ,
ama iki gün sonra tekrarla , ağır kaldırma temzilk yapma ilişkiye girme ,
Dr düşük dedi ya 2 gün bekle yükselirse anca keseyi görebiliriz. İnşallah yükselir değerimhayır hiçte düşük değil ,
ama iki gün sonra tekrarla , ağır kaldırma temzilk yapma ilişkiye girme ,