- 9 Kasım 2024
- 218
- 48
- 23
-
- Konu Sahibi meryem2132
Bu marka güvenilir mi yalancı pozitif olabilir miPozitif görünüyor hayırlı olsun
Gerçekten mi heyecandan bayılcam şimdi bu test iyi mi yalancı pozitif değil midir acabahayırlı olsun maşallah pozitif :)
Yalanci pozitif olduğunu sanmiyorum ama birkaç gün bekleyip kan verirseniz netleşirBu marka güvenilir mi yalancı pozitif olabilir mi
Adet günüm pazar günü normalde göğüslerim çok ağrıdığı için test yapmak istedim kanı cuma günü versem varsa da en azından yükselir diye düşünüyorum elimde 2 adet comfort test var onlarıda 2 gün sonra yapim diye düşündümpredictor gebelik testi bu marka ıcın yorumlar genelde ıyı, kan ver canım ımkanın varsa. ya da adetının gecıkmesını bekle :) sonra ver
Çok çok teşekkür ederimYalanci pozitif olduğunu sanmiyorum ama birkaç gün bekleyip kan verirseniz netleşir
Lütfen kaset test ya da kan testi yaptırın hiçbir markaya güven yok artıkAdetime 6-7 gün var predictor gebelik testi yaptım silik çıktı ilk 5 dk da göründü geçen ay yine freely ve sonfect de silik gördüğüm için inanamadım sizde bakar mısınız arkadaşlar yalancı cizgiden anlayanlar oluyor çok heyecanlıyım elim titriyor
adet gunun gecmeden kan testı yapmanı onermem ama sen bılırsın canım :)Adet günüm pazar günü normalde göğüslerim çok ağrıdığı için test yapmak istedim kanı cuma günü versem varsa da en azından yükselir diye düşünüyorum elimde 2 adet comfort test var onlarıda 2 gün sonra yapim diye düşündüm
Gebelik var görünüyor ama sen yine de regl gecikmesi yaşadıktan sonra kan ver hem hcg değerin yükselmiş olurAdetime 6-7 gün var predictor gebelik testi yaptım silik çıktı ilk 5 dk da göründü geçen ay yine freely ve sonfect de silik gördüğüm için inanamadım sizde bakar mısınız arkadaşlar yalancı cizgiden anlayanlar oluyor çok heyecanlıyım elim titriyor
Peki regla 6-7 gün kala çıktı bu kadar erken idrarda çıkma ihtimali var yaniGebelik var görünüyor ama sen yine de regl gecikmesi yaşadıktan sonra kan ver hem hcg değerin yükselmiş olur
tabiki var neden olmasın canım benimPeki regla 6-7 gün kala çıktı bu kadar erken idrarda çıkma ihtimali var yani
Predictor markası ya inşallah yalancı değildirtabiki var neden olmasın canım benimbu yaptığın testin markası ne yalancı pozitif çıkartan bazı testler var umarım onlardan biri değildir
Predictor yalancı pozitif çıkartmaz denendi onaylandı kendi tarafımca ilk gebeliğimdePredictor markası ya inşallah yalancı değildir
var gibi canım kan ver yarın
Var ama comfort var onuda sabah tekrar yaparım inşallah hamileyimdir okadar çok istiyoruz kiPredictor yalancı pozitif çıkartmaz denendi onaylandı kendi tarafımca ilk gebeliğimdeelinde yedek test varsa tekrarla sabah
Amin inşallah, comfort bir kaç tane yapmıştım ben kuruma çizgisi dahi çıkartmadı iyiydi yani ecz. den almıştıkVar ama comfort var onuda sabah tekrar yaparım inşallah hamileyimdir okadar çok istiyoruz kiRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah hamilesindir canım benimVar ama comfort var onuda sabah tekrar yaparım inşallah hamileyimdir okadar çok istiyoruz kiRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah