arkadaşlar acil dr.veya hastane önerin

Ab-xix Hayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
58
0
Arkadaşlar iki yıllık evliyim.Korunmamıza rağmen çocuğumuz olmadı.Eşim ve ben doktora gittik bize bir şeyimiz olmadığını söyledi özel bir hastaneye gitmiştik.Bana fazla ilgilenmediler gibi geldi.Çocuk olmaması konusunda Konya ve çevresinde bildiğiniz iyi bir doktor yada hastane tavsiye ederseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

arkadaşlar konyadan giren yok mu bu bölüme çünkü dr çok önemli bu süreçte diye düşünüyorum lütfen yardım edinnnn

ne kadardr korunmuyorsunuz?iki yildan beri mi?eger iki yildir hic korunmadiysaniz doktora basvurman normal bir takim testler yapmalari lazim her ikinizede..ama daha yeni korunmuyorsaniz...ben korunmayi biraktiktan iki sene sonra hamile kalmistim..

canım bende geçen seneye kadar Konyada öğretmenlik yapıyordum. Konyada 12 sene durdum. Ama bildiğim kadarıyla hiç iyi dr. yok. Ben 2002 yılında aşılama yaptırdım.Ama Ankarada. İlk aşılamada tuttu.Allaha şükürler. Dr.umu değiştirmedim. 15 günde bir bile olsa Ank.ya geldim gittim. Ben sana derim ki hiç Konyada vakit harcama

merhaba Ab-ı hayat, iki yıldır korunmasız çocuğun olmuyorsa bence mutlaka artık doktora gitme zamanın gelmiş.Tabi yaş faktörüde çok önemli.Bence iyi bir tüp bebek merkezinde yaptır kontrollerini bende önceleri hep doktorlara ve hastanelere gittim ama tüp bebek merkezleri gibi deneyimli ve bilgili olmuyorlar.Boşu boşuna biryığın para harcadım. Ben iki kere aşılama yaptırdıktan sonra tüp bebeğe karar verdik.Allaha şükürler olsun ilk denememizdede oldu şuan 2.5 haftalık falan hamileyim :) Ben Antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım teavimi çokda memnun kaldım, istediğim zaman doktorumu cep telefonumdan bile arayabiliyorum.Bide madem konyadan geliceksin otel konforunda lojmanlarıda var ve hiçbir ücret talep etmiyorlar.Konyadan gelen bir çok hastayla tanışmıştım lojmanda.Fiyatlarıda piyasaya göre bayağı uygun. Bir araştır istrsen www.antalyatupbebek.com İnşallah herşey istediğin gibi olumlu gelişir.

istanbul da dr ercan köse yi tavsiye ederim çünkü bende o kadar dr gittim sadece ercan bey tüp bebek dedi. birde onunla görüşürün tel:660 40 40 ararsan sana sonuçunu söyleyecektir. mutlaka görüş. eğer orda yaptırmassan süleymaniye hastanesine net gir ve inçele inşallah olur bende senin gibiyim bol şans.

canım teşekkürler ilginden dolayı çok mutlu oldum ben tüp bebek erken diye pek önemsemiyordum çünkü testlerimgayet iyi yani ne bende ne de eşimde sorun yok ama yaşım 28 olunca biraz endişeleniyorum. bende ist okudum onun için öyle bir durumda önerdiğin yerlere bakacam sağolasın

merhaba Ab_ı Hayat.bende senin gibi 2 yıldır korunmamama ramen bebek sahibi olamıyorum.tesadüf eseri ankara ssk etlik kadın ve doğum hastanesinde tüp bebek servisi olduğunu gördüm.ssk diye tereddüt ettim ama şansımıda denemeye karar verdim.bir ssk hastanesinden beklenmicek derecede süperler.sadece derdini anlatman yeter en ince ayrıntısına kadar gerekli herşeyi yapıyorlar.dr muhteşem.eğer imkanın varsa tavsiye ederim.yapılan testlerde hiç sorun olmadığı görüldü.ama dr aşılama yapalım dedi.yarın aşılamam var.yani şansa bırakmıyorlar işi.dene derim.inşallah hayırlısı olur...

merhaba Ab-ı Hayat arkadaşım ben de çok doktor gezdim ama özel doktorlar bu durumu sömürüyorlar(benim karşılaştıklarım)

ben de çorumdan ankaraya tedaviye hacettepeye gidiyorum

bir proftan randevu aldım ama o gün bir aksilik çıktı başka bir doç ile başladık olması gereken ne varsa açık , net söyleniyor ve aynı hastanede yapılıyor

bence ekonomik olarak ve zamanı değerlendirme açısından daha iyi

böyle tavsiye ediyorum

ben de yakında aşılama yaptıracağım

umarım Allah hepimizin yüzünü güldürsün

canım bende senin durumundaydım
ama herşey normalse zaten ilgilenmiyorlar ve bekleyin olur diyorlar konyadan değilim dr. adı veremicem .... ama ancak böyle bğir durumda tüp bebek merkezine gitmen lazım... aşılama isterseniz dr. size yardımcı olabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…