- 10 Kasım 2018
- 191
- 102
- 53
- Konu Sahibi Thejerixmel
Dun gece üsüme sık idrara cikma ve bayilma yasadim arkadslar hastanede udrar verirken idrarimdan kan gldi idrar yolu enfeksiyonu dedi doktr yasayan varmi cok korktm hala midemde bulanma var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayildnmi pekiİdrar yolu enfeksiyonu evet bende yaşadım. Antibiyotikle geçti. İğrenç Bi hastalık 1 dakika da 20 kz wcye gidip anca 1 damla yapabiliyordm oda ağlaya ağlaya
Cok korkuyrm suan etkisinde kalkdm uyuyamyrm dun ki gibi olcm dieBayildnmi peki
İlaca basladiysan bisiycik olmaz Allah'ın izniyleCok korkuyrm suan etkisinde kalkdm uyuyamyrm dun ki gibi olcm die
Amin, bende bayilma hariç çok çekmiştim... Bilirim zor!Evet basladm da hafif bi mide bulantim var kasiklarmda biraz sanci allah kmseyi sagligi ile sinamsn tesekkur ederm
Amin, bende bayilma hariç çok çekmiştim... Bilirim zor!
[/QU hangi doktora gitmm herek
Bi anda nasil oldu anlamfm ben cok korktm ama hala etkisindeym bir an once sabah olsaUrolojiye gitmiştim ben, o jinekologa da göndermişti cunku benim iki tarafta enfeksiyon kapmisti
Aynen birden sarıyor. Bol su için, ve sirkeyle taharet alın ... mikrop kırıyorBi anda nasil oldu anlamfm ben cok korktm ama hala etkisindeym bir an once sabah olsa
Cok tesekkur edermmAynen birden sarıyor. Bol su için, ve sirkeyle taharet alın ... mikrop kırıyor
Midende bulanma varsa bobrekten kum döküyor olabilirsin bi üroloğa görün kadin dogum doktoru anlamiyor bende yasadim ayni sorunuDun gece üsüme sık idrara cikma ve bayilma yasadim arkadslar hastanede udrar verirken idrarimdan kan gldi idrar yolu enfeksiyonu dedi doktr yasayan varmi cok korktm hala midemde bulanma var
Bayilmada yasadnmiMidende bulanma varsa bobrekten kum döküyor olabilirsin bi üroloğa görün kadin dogum doktoru anlamiyor bende yasadim ayni sorunu