Arkadaşlar acil bakarmisiniz

Posta treni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.431
942
Slm arkadaşlar.instegramda dolanirken14 günlük 12 günlük diyet programları gördüm.aranizda boyle programlara katılıp sonuç alan varmi

tavsiye etmem en iyisi diyetisyene gidip kendinize uygun bir program almaniz. kisa surede kilo vermek de saglikli degil 5-10 kilo verecegim diye aman sagliginizdan olmayin 🙏🏻

Aralikli orucla bir ayda bes kilo verdim ben sizde deneyebilirsiniz. Hem bosa para harcamamis olursunuz.

Aralikli orucla bir ayda bes kilo verdim ben sizde deneyebilirsiniz. Hem bosa para harcamamis olursunuz.
Önceki diyetisyenimde aralıklı oruç listeleri veriyordu.bilmiyorum belki ben tam uygulayamadim çok ağır gitti birkaç kilo.onuda bırakınca fazlasıyla geri aldim

Önceki diyetisyenimde aralıklı oruç listeleri veriyordu.bilmiyorum belki ben tam uygulayamadim çok ağır gitti birkaç kilo.onuda bırakınca fazlasıyla geri aldim
Diyetisyenle yapmadim. Oncelikle ben cok az su icerdim detoks sulariyla vs cok su icmeye basladim birde beyaz ekmek yerine tam bugday ya da cavdar ekmegi yemege basladim. Ilk uc gun aclikla zor uyuyordum sonra bunyem alisti saati daha erkene cekmeye basladim altida degilde beste dortte yemeyi bitiriyordum. Arada tatli felan yesemde bir problem olmuyordu kendimi cokta kisitlamadan verdim kiloyu.

Slm arkadaşlar.instegramda dolanirken14 günlük 12 günlük diyet programları gördüm.aranizda boyle programlara katılıp sonuç alan varmi

Onlara takılmadım ama kendim yaptığım diyetle 2 haftada 8 kilo verdim. Yani böyle bir proğramlada mümkündür. Ama sağlık sorununuz yoksa kendi kendinizede diyet yapabilirsiniz.

Onlara takılmadım ama kendim yaptığım diyetle 2 haftada 8 kilo verdim. Yani böyle bir proğramlada mümkündür. Ama sağlık sorununuz yoksa kendi kendinizede diyet yapabilirsiniz.
Gecen yılki diyet listelerimi çıkardım.diyetisyenim tekrar yapabilirsin demişti ama malesef olmuyor 😔😔

X