Benim bata 5 gün var daha öncesinde hiç belirti yaşamıyorum ya da ben farkedemiyorum sadece olacağım gün bel ağrısı oluyor bakalım inşallah olmayızNormalde göğüslerim ve sivilcelerim erken başlar bu ay geç başladı sivilcem olmadı sadece göğüs hassasiyeti var birde hepsinden farklı olan bi akıntı oldu böyle adete 5 gün kala uzayan beyaz bu aydan umudum hiç yok geçen ay tüm belirtiler vardı yine regli oldumsizde bi belirti var mı
İnşallah rabbim gönlümüze göre versinBenim bata 5 gün var daha öncesinde hiç belirti yaşamıyorum ya da ben farkedemiyorum sadece olacağım gün bel ağrısı oluyor bakalım inşallah olmayız
Aminİnşallah rabbim gönlümüze göre versin
Vazgeçmek yokPes etmeyelim yeterki bi çok yöntem var dediğiniz gibi aşılama tüp bebek vs. En kısa zamanda rabbim nasip eder sizlere
Son durum ne canım adet oldun muİnşallah rabbim gönlümüze göre versin
Henüz gelen giden yok fakat bi belirtimde yok göğüslerim dışında hamile olmadığıma eminim birşey olsa kesin idrarda çıkardı o yüzden yoramıyorum gebeliğe keşke olsa ama nerdeeeSon durum ne canım adet oldun mu
İdrar testi yaptın mıHenüz gelen giden yok fakat bi belirtimde yok göğüslerim dışında hamile olmadığıma eminim birşey olsa kesin idrarda çıkardı o yüzden yoramıyorum gebeliğe keşke olsa ama nerdeee
Bi kaç gün evel yapmıştım hiç birşey çıkmadıİdrar testi yaptın mı
Hadi ya normalde tam günün de adet oluyomusun gelmemesi sence neye bağlıBi kaç gün evel yapmıştım hiç birşey çıkmadı
Hadi ya normalde tam günün de adet oluyomusun gelmemesi sence neye d
Tam gününde olurum hep hiç akması zaten de olmuşum demin demin tuvalete gittimHadi ya normalde tam günün de adet oluyomusun gelmemesi sence neye bağlı
Tam gününde olurum hep hiç akması zaten de olmuşum demin demin tuvalete gittimyine önümüzde ki aya kaldı..
Allah büyük hayırlısını o bilir diyip duruyorum her aysabır canım
Aynı durumdayım sebepsiz inferlite var 2 yıldır artık bu ay aşılama için gidicem neden yok hiç gebelik yok adete 1 hafta kala başlıyorum teste sabah akşam yapıyorum belki görürüm o çizgiyi diye ama yine yok adete 2 gün kaldı umudun da yok olsa çıkardı diyorumbende simdi bu konuyu arastırıyorun 1.5 yıldır olmuyor bizim cok ılgınc seyler var sürtunmeyle zevk gelen suyla bile hamıle kalan oluyormuş ilginc ilginc seyler. siz kontrol ettirdiniz mi sebebi belirlenen bir sürec mi sebebi de belirlenmiyor bizdehaylı uzgunum yoruluyor insan cabalamaktan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?