• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil bakar mısınız

Antiksas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
5
1
1
29
İki ay önce sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştim hiçbir şekilde boşalma yok geçen ay regl oldum ama bu ay olmadım test yaptım negatif çıktı ama 5 gün gecikti reglim sizce test sonucu doğru mu

Normalde göğüslerim ve sivilcelerim erken başlar bu ay geç başladı sivilcem olmadı sadece göğüs hassasiyeti var birde hepsinden farklı olan bi akıntı oldu böyle adete 5 gün kala uzayan beyaz bu aydan umudum hiç yok geçen ay tüm belirtiler vardı yine regli oldum 😞 sizde bi belirti var mı 🙏
Benim bata 5 gün var daha öncesinde hiç belirti yaşamıyorum ya da ben farkedemiyorum sadece olacağım gün bel ağrısı oluyor bakalım inşallah olmayız

bende simdi bu konuyu arastırıyorun 1.5 yıldır olmuyor bizim cok ılgınc seyler var sürtunmeyle zevk gelen suyla bile hamıle kalan oluyormuş ilginc ilginc seyler. siz kontrol ettirdiniz mi sebebi belirlenen bir sürec mi sebebi de belirlenmiyor bizde :KK43: haylı uzgunum yoruluyor insan cabalamaktan ya
Aynı durumdayım sebepsiz inferlite var 2 yıldır artık bu ay aşılama için gidicem neden yok hiç gebelik yok adete 1 hafta kala başlıyorum teste sabah akşam yapıyorum belki görürüm o çizgiyi diye ama yine yok adete 2 gün kaldı umudun da yok olsa çıkardı diyorum 😒

Back
X