Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki ay önce sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştim hiçbir şekilde boşalma yok geçen ay regl oldum ama bu ay olmadım test yaptım negatif çıktı ama 5 gün gecikti reglim sizce test sonucu doğru mu
Valla sürtüne sürtüne bi hal oldunuz. Bak kendinde söyluyosn rengl oldum diye, bu ayda stres olmustur mevsimsel gecisler vs. Gecikmistir. Korkuyosanz yaşamayın sizde allah allahİki ay önce sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştim hiçbir şekilde boşalma yok geçen ay regl oldum ama bu ay olmadım test yaptım negatif çıktı ama 5 gün gecikti reglim sizce test sonucu doğru mu
kan testi verin en kesın sonuc o sekilde cıkıyor gebelıkteama 5 gün gecikti reglim sizce test sonucu doğru mu
Sürtünerek olmuyor be ablacım.İki ay önce sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştim hiçbir şekilde boşalma yok geçen ay regl oldum ama bu ay olmadım test yaptım negatif çıktı ama 5 gün gecikti reglim sizce test sonucu doğru mu
3 test yaptım 3 ü de negatif çıktıkan testi verin en kesın sonuc o sekilde cıkıyor gebelıkte
kan testi mi ? idrar testi cıkmayabilir ama kanda net cıkar her bilgi3 test yaptım 3 ü de negatif çıktı
bende simdi bu konuyu arastırıyorun 1.5 yıldır olmuyor bizim cok ılgınc seyler var sürtunmeyle zevk gelen suyla bile hamıle kalan oluyormuş ilginc ilginc seyler. siz kontrol ettirdiniz mi sebebi belirlenen bir sürec mi sebebi de belirlenmiyor bizdeay böyle bi mucize yaşayan varsa ben okeyim akşam adamı sürtünmeye davet edeyim çünkü biz 6 aydır uğraşıyoruzda olmuyor ne diyelim inşallah regl olur ve rahatlarsın
İdrar testiydi 2. Ayda da yaptım o da negatif çıkmıştıkan testi mi ? idrar testi cıkmayabilir ama kanda net cıkar her bilgi
kan testinde cıkmıyorsa yok demektir gebelik en net sonucu hep o verir aklınızda olsun
Hormon testi yaptırdım herşey temiz çıktı ama 1 sene dolmağı için başka birşey yapamayız dediler özele gidicem birde bakalım ya ben inanmıyorum zevk suyuyla nasıl olabilir ki hadi diyelim oldu bunca insan hayal kırıklığına uğramaz mı olursa adı mucize olur sizin neden sebebiniz belli olmadı kibende simdi bu konuyu arastırıyorun 1.5 yıldır olmuyor bizim cok ılgınc seyler var sürtunmeyle zevk gelen suyla bile hamıle kalan oluyormuş ilginc ilginc seyler. siz kontrol ettirdiniz mi sebebi belirlenen bir sürec mi sebebi de belirlenmiyor bizdehaylı uzgunum yoruluyor insan cabalamaktan ya
sorun yok dıyorlar kafaya cok takmayın bırakın oluruna dşyorlar bu ay catlatma ıgnesi vuruldum ama yıne tutmadı bende bıraktım artık ınsan dusune dusune kendını yıyor bır kac ay zaman vereyim dedim kendime olmazsa artık baska seyler deneyelım asılama vb gibiHormon testi yaptırdım herşey temiz çıktı ama 1 sene dolmağı için başka birşey yapamayız dediler özele gidicem birde bakalım ya ben inanmıyorum zevk suyuyla nasıl olabilir ki hadi diyelim oldu bunca insan hayal kırıklığına uğramaz mı olursa adı mucize olur sizin neden sebebiniz belli olmadı ki
Sizce 2. Ayda yapılan idrar testi doğrumudursorun yok dıyorlar kafaya cok takmayın bırakın oluruna dşyorlar bu ay catlatma ıgnesi vuruldum ama yıne tutmadı bende bıraktım artık ınsan dusune dusune kendını yıyor bır kac ay zaman vereyim dedim kendime olmazsa artık baska seyler deneyelım asılama vb gibi
yanı ben bir sey cıkmayacagını dusunuyorum cunku gecen ay regl olmmussunuz stres mevsim üsütmek agır spor bile etkiliyorr ama iciniz rahat etsin diye kan verin demistimSizce 2. Ayda yapılan idrar testi doğrumudur
Teşekkür ederimyanı ben bir sey cıkmayacagını dusunuyorum cunku gecen ay regl olmmussunuz stres mevsim üsütmek agır spor bile etkiliyorr ama iciniz rahat etsin diye kan verin demistim
Hahahaha bizde de durum tam bu yarın da regli olursam 7. Aya girmiş olucaz sürtünsek mi ne yapsak olmadı az kaldı sıyırıcamay böyle bi mucize yaşayan varsa ben okeyim akşam adamı sürtünmeye davet edeyim çünkü biz 6 aydır uğraşıyoruzda olmuyor ne diyelim inşallah regl olur ve rahatlarsın
Vazgeçmek yoksorun yok dıyorlar kafaya cok takmayın bırakın oluruna dşyorlar bu ay catlatma ıgnesi vuruldum ama yıne tutmadı bende bıraktım artık ınsan dusune dusune kendını yıyor bır kac ay zaman vereyim dedim kendime olmazsa artık baska seyler deneyelım asılama vb gibi
Hahahaha bizde de durum tam bu yarın da regli olursam 7. Aya girmiş olucaz sürtünsek mi ne yapsak olmadı az kaldı sıyırıcam![]()
Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım orda çıkan çift çizgi bile bana umut verdi sanırım en beter şey stres her ay aynı regli oluyorum ovulasyon dönemi geliyor heycanlanıyorum sonra acaba hamilemiyim diye araştırıyorum günler geçmiyor ve tak yine regli bildiğim tek şey Allahtan Ümit kesilmez sağlıkla alalım inşallah kucaklarımızabi deneyelim derim bende de az kaldı şakayla karışık hüzünlü umutlu bi hal için deyim gerçekten
her ay üzülüyorum
Regl belirtilerin var mı pekiBen bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım orda çıkan çift çizgi bile bana umut verdi sanırım en beter şey stres her ay aynı regli oluyorum ovulasyon dönemi geliyor heycanlanıyorum sonra acaba hamilemiyim diye araştırıyorum günler geçmiyor ve tak yine regli bildiğim tek şey Allahtan Ümit kesilmez sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza![]()
Normalde göğüslerim ve sivilcelerim erken başlar bu ay geç başladı sivilcem olmadı sadece göğüs hassasiyeti var birde hepsinden farklı olan bi akıntı oldu böyle adete 5 gün kala uzayan beyaz bu aydan umudum hiç yok geçen ay tüm belirtiler vardı yine regli oldumRegl belirtilerin var mı peki