• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil bakar mısınız

Antiksas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
5
1
1
29
İki ay önce sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştim hiçbir şekilde boşalma yok geçen ay regl oldum ama bu ay olmadım test yaptım negatif çıktı ama 5 gün gecikti reglim sizce test sonucu doğru mu

İki ay önce sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştim hiçbir şekilde boşalma yok geçen ay regl oldum ama bu ay olmadım test yaptım negatif çıktı ama 5 gün gecikti reglim sizce test sonucu doğru mu

Valla sürtüne sürtüne bi hal oldunuz. Bak kendinde söyluyosn rengl oldum diye, bu ayda stres olmustur mevsimsel gecisler vs. Gecikmistir. Korkuyosanz yaşamayın sizde allah allah

😂 ay böyle bi mucize yaşayan varsa ben okeyim akşam adamı sürtünmeye davet edeyim çünkü biz 6 aydır uğraşıyoruzda olmuyor ne diyelim inşallah regl olur ve rahatlarsın
bende simdi bu konuyu arastırıyorun 1.5 yıldır olmuyor bizim cok ılgınc seyler var sürtunmeyle zevk gelen suyla bile hamıle kalan oluyormuş ilginc ilginc seyler. siz kontrol ettirdiniz mi sebebi belirlenen bir sürec mi sebebi de belirlenmiyor bizde :( haylı uzgunum yoruluyor insan cabalamaktan ya

bende simdi bu konuyu arastırıyorun 1.5 yıldır olmuyor bizim cok ılgınc seyler var sürtunmeyle zevk gelen suyla bile hamıle kalan oluyormuş ilginc ilginc seyler. siz kontrol ettirdiniz mi sebebi belirlenen bir sürec mi sebebi de belirlenmiyor bizde :KK43: haylı uzgunum yoruluyor insan cabalamaktan ya
Hormon testi yaptırdım herşey temiz çıktı ama 1 sene dolmağı için başka birşey yapamayız dediler özele gidicem birde bakalım ya ben inanmıyorum zevk suyuyla nasıl olabilir ki hadi diyelim oldu bunca insan hayal kırıklığına uğramaz mı olursa adı mucize olur sizin neden sebebiniz belli olmadı ki

Hormon testi yaptırdım herşey temiz çıktı ama 1 sene dolmağı için başka birşey yapamayız dediler özele gidicem birde bakalım ya ben inanmıyorum zevk suyuyla nasıl olabilir ki hadi diyelim oldu bunca insan hayal kırıklığına uğramaz mı olursa adı mucize olur sizin neden sebebiniz belli olmadı ki
sorun yok dıyorlar kafaya cok takmayın bırakın oluruna dşyorlar bu ay catlatma ıgnesi vuruldum ama yıne tutmadı bende bıraktım artık ınsan dusune dusune kendını yıyor bır kac ay zaman vereyim dedim kendime olmazsa artık baska seyler deneyelım asılama vb gibi

sorun yok dıyorlar kafaya cok takmayın bırakın oluruna dşyorlar bu ay catlatma ıgnesi vuruldum ama yıne tutmadı bende bıraktım artık ınsan dusune dusune kendını yıyor bır kac ay zaman vereyim dedim kendime olmazsa artık baska seyler deneyelım asılama vb gibi
Sizce 2. Ayda yapılan idrar testi doğrumudur

😂 ay böyle bi mucize yaşayan varsa ben okeyim akşam adamı sürtünmeye davet edeyim çünkü biz 6 aydır uğraşıyoruzda olmuyor ne diyelim inşallah regl olur ve rahatlarsın
Hahahaha bizde de durum tam bu yarın da regli olursam 7. Aya girmiş olucaz sürtünsek mi ne yapsak olmadı az kaldı sıyırıcam 😂

Vazgeçmek yok ☺️ Pes etmeyelim yeterki bi çok yöntem var dediğiniz gibi aşılama tüp bebek vs. En kısa zamanda rabbim nasip eder sizlere

😅 bi deneyelim derim bende de az kaldı şakayla karışık hüzünlü umutlu bi hal için deyim gerçekten 😐 her ay üzülüyorum
Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım orda çıkan çift çizgi bile bana umut verdi sanırım en beter şey stres her ay aynı regli oluyorum ovulasyon dönemi geliyor heycanlanıyorum sonra acaba hamilemiyim diye araştırıyorum günler geçmiyor ve tak yine regli bildiğim tek şey Allahtan Ümit kesilmez sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza 🙏

Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım orda çıkan çift çizgi bile bana umut verdi sanırım en beter şey stres her ay aynı regli oluyorum ovulasyon dönemi geliyor heycanlanıyorum sonra acaba hamilemiyim diye araştırıyorum günler geçmiyor ve tak yine regli bildiğim tek şey Allahtan Ümit kesilmez sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza 🙏
Regl belirtilerin var mı peki

Regl belirtilerin var mı peki
Normalde göğüslerim ve sivilcelerim erken başlar bu ay geç başladı sivilcem olmadı sadece göğüs hassasiyeti var birde hepsinden farklı olan bi akıntı oldu böyle adete 5 gün kala uzayan beyaz bu aydan umudum hiç yok geçen ay tüm belirtiler vardı yine regli oldum 😞 sizde bi belirti var mı 🙏

Back
X