Arkadaşlar acil bakabilirsiniz misiniz ertesi gün hapıni iki ay içinde iki kez kullanan var mı acaba varsa veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi ??

Yok almıyorum ama su olaydan bisi çıkmazsa almayi düşünüyorum Allah razı olsun sah olun dua için beddua edin bosa gitmesin siz beni tanimadan yasamimi çektiklerinmi bilmeden zihinsel engelli diyemezsiniz ve zihinsel engelli olmak duygusal engelli duygusuz olmaktan iyidir yeyer artık ben çok korkuyorm bunu file getirdim madem.bunaldiniz yazmayın cevap vermeyin zorla değil ya nu konularda ki bilgi eksikliğim cahil oldum anlamına gelmez ilk iliskidem kalam var ama olabilir demek gebe kalmak için sizin için gerekli tum şartlar saglanamamis tutmamış demek Allah en kısa sürede benek nasip eder sizede İnsaAllah bisi çıkmazsa mersk etmeyin burdan giderim zaten
Tamam

Tam bir cinsel ilişki birliktelik olmadı çamaşırla sürtünme veya elleme tarzı şeyler oldu en son sekiz temmuzda adet oldum on birine kalmadan bitti ve 28 gunde veya daha erken olan biriyim bir ayi geçti günümde geçti bes altı Ağustos da olmam lazımdı şimdi niye böyle oldi gebelik riski varmi yoksa haptan mi lütfen yardım edinn çok kötüyüm benim hiç gecikmez o yüzden korku ya haptan hormonlar bozuldu ama hapi ilk aldığımda Mayıs sonunda böyle olmamıştı iki kez regl oldum düzenli gününde bu 11 temmuzda aldığımdan sonra regl olmadım ve belirti de yok neyse konuya gelcek olursam.ya haptan ya gebelik sizce hangisi Allah korusun gebelik ihtimalim var mi evli degilim çok korkuyorum yasayamam ben bisi çıkarsa Çarşamba erkek arkadaşımla eczaneden tesy alıp yapacağızz bakalm dualarınızı bekliyorum kk üyeleri

Şu hapı her kafanıza estiğinde kullanmaya devam ederseniz 2 yıl sonra gelip burada çocuğum olmuyor diye ağlamayın

Şu hapı her kafanıza estiğinde kullanmaya devam ederseniz 2 yıl sonra gelip burada çocuğum olmuyor diye ağlamayın
Yo ya aglamam zaten yumurtalık kisti badedi Dr üç cm kist varmış söktürücü verdi çocuk istemiom zaten bos verin hiçbir zaman gerçekten sevilmicem

Tam bir cinsel ilişki birliktelik olmadı çamaşırla sürtünme veya elleme tarzı şeyler oldu en son sekiz temmuzda adet oldum on birine kalmadan bitti ve 28 gunde veya daha erken olan biriyim bir ayi geçti günümde geçti bes altı Ağustos da olmam lazımdı şimdi niye böyle oldi gebelik riski varmi yoksa haptan mi lütfen yardım edinn çok kötüyüm benim hiç gecikmez o yüzden korku ya haptan hormonlar bozuldu ama hapi ilk aldığımda Mayıs sonunda böyle olmamıştı iki kez regl oldum düzenli gününde bu 11 temmuzda aldığımdan sonra regl olmadım ve belirti de yok neyse konuya gelcek olursam.ya haptan ya gebelik sizce hangisi Allah korusun gebelik ihtimalim var mi evli degilim çok korkuyorum yasayamam ben bisi çıkarsa Çarşamba erkek arkadaşımla eczaneden tesy alıp yapacağızz bakalm dualarınızı bekliyorum kk üyeleri
İlişki olmadan hamile kalamasınız Ztn endişelenmenize gerek yok adet gecikmeleride normaldir yni olabiliyor bzen gecikmeler oda stresten kaynaklaniyordur

X