- 19 Aralık 2024
- 212
- 33
- 13
- 25
- Konu Sahibi beyzanurrrr
-
Dış gebelikte duzenli artis olmaz diye biliyorum. Seninki guzel ilerlemişArkadaşlar 4 haftalık hamileyim ve Progesteronum 0.6 çıktı beta hcg de şöyle arkadaşlar
3 Ocak 30.88
6 Ocak 125.67
10 Ocak 586.80
Doktor beta hcg güzel ilerliyor dedi ama Progesteron ile ilgili sadece düşük çıkmış kanaman olursa hastaneye gel dedi sizce ne olabilir dış gebelik mi ??? Pazartesi direk doktora gideceğim zaten
Ama dış gebelik de düzenli artış oluyor muolabilir. çok düsük görünüyor10-15 civarı olması gerekiyor
dış gebelikte genelde yüksek değerlerde artışta yavaslama oluyor benim gördüğüm. bin-iki binlere kadar normal artışla devam da edebilir.Ama dış gebelik de düzenli artış oluyor mu
Çarşamba keseye çağırdı normalde ama pazartesi özel bir doktora gideceğimdış gebelikte genelde yüksek değerlerde artışta yavaslama oluyor benim gördüğüm. bin-iki binlere kadar normal artışla devam da edebilir.
dediğim gibi 0.6 çok düsük bir değer. bir sonraki kontrolde daha kesin bir sey söyler doktorunuz
bence de öyle yapın. inşallah değildir ama dış gebelikse ilerledikten sonra sonlandırmak tüpü kaybetmeden çok zor oluyorÇarşamba keseye çağırdı normalde ama pazartesi özel bir doktora gideceğim
Hayır vermedi yaaaProgesteron icin bir ilac verdi mi? B beyzanurrrr
onu kese görünmeden veremiyorlar eğer kendiliğinden düşme ihtimali varsa engel olmamak için. kese eğer rahim içinde yerleşmiş görülürse veriliyorProgesteron icin bir ilac verdi mi? B beyzanurrrr
İnşallah yaaa dış gebelik geçirdiniz mibence de öyle yapın. inşallah değildir ama dış gebelikse ilerledikten sonra sonlandırmak tüpü kaybetmeden çok zor oluyor
yasamadım ama burada yasayan çok kişi var. onların hikayelerinden biliyorum ben de. insallah sizinki sağlıklıdırİnşallah yaaa dış gebelik geçirdiniz mi
Süreciniz nasıl oldu betanız nasıldı nasıl fark ettiniz anlatabilir misiniz acabaİnşallah yaaa dış gebelik geçirdiniz mi
İnşallah yaaa ya dış gebelik yada düşük tehlikesi varmışyasamadım ama burada yasayan çok kişi var. onların hikayelerinden biliyorum ben de. insallah sizinki sağlıklıdır
Himm anladim. Benimki tup bebek oldugundan transfer zamanindan baslamistum kullanmaya.onu kese görünmeden veremiyorlar eğer kendiliğinden düşme ihtimali varsa engel olmamak için. kese eğer rahim içinde yerleşmiş görülürse veriliyor
yok kuzum. boş gebelik olduğu anlaşılırsa zaten kesiliyor progestan. bi hafta falan bekleniyor, kendiliğinden düsük olmazsa kürtaj yapılıyor.Himm anladim. Benimki tup bebek oldugundan transfer zamanindan baslamistum kullanmaya.
Ee keseyi görünce vermis olsalardi ya bos gebelik olduysa?
Dış gebelik olma ihtimali oldugunu dusunmuyorum betasi duzemli artmis. Ama suan farkettim bos gebelik olabilir. Her turlu beklemek zorunda kese gorunmesi icin degerinin yukselmesi lazim keseyi gorse bebek icin bekleyecek B beyzanurrrryok kuzum. boş gebelik olduğu anlaşılırsa zaten kesiliyor progestan. bi hafta falan bekleniyor, kendiliğinden düsük olmazsa kürtaj yapılıyor.
ama dış gebelik anneye de büyük zarar veriyor o yüzden ne kadar erken tespit edilirse o kadar iyi. diğer sağlıksız gebelik türleri gibi bekleme ihtimali yok dış gebelikte
Çok teşekkür ederim yanıtınız için belki düşük ihtimalim var o yüzden de düşük de çıkmış olabilirDış gebelik olma ihtimali oldugunu dusunmuyorum betasi duzemli artmis. Ama suan farkettim bos gebelik olabilir. Her turlu beklemek zorunda kese gorunmesi icin degerinin yukselmesi lazim keseyi gorse bebek icin bekleyecek B beyzanurrrr
Dusuk ihtimalinde bu kadar dusuk cikabilir mi bilemedim. 0 adet zamani cikan bir deger çünkü.Çok teşekkür ederim yanıtınız için belki düşük ihtimalim var o yüzden de düşük de çıkmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?