Arkadaşlar açık parfümlere gittiğinizde Çilek kokusu diyince bi parfüm gösteriyorlar

allure38

............
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
418
2
66
Candy diye bi parfüm ama çilek kokusu bu şeker değilyani cacharel candy değil başka bi candy sanırım onu bilen varmı? adını ?

canım çilek kokusu olarak candy önermiştim önce sana.ama sen şekerli o demiştin. benimki çilek kokuyor.Ama hangi candy miş ben de merak ettim :26:

ya canım bi cacharel candy var bide normal candy var . . anlamadım yani :S

chanel candyı soruyorsun cnm cılek gıbı sekerlı sakız gıbı kokuusu var ben yıllardır kullanırım otobuste ,yolda,magazalarda sormayan kalmıyor.tam yaz kokusu ben cok begenıyorum.

chanel candyı soruyorsun cnm cılek gıbı sekerlı sakız gıbı kokuusu var ben yıllardır kullanırım otobuste ,yolda,magazalarda sormayan kalmıyor.tam yaz kokusu ben cok begenıyorum.

ben kokusunu şıpsevdi sakızlarına benzetiyorum.

sakız gibi flan kokmuo arakdşlar of anlatamadım Böyle Hani araba kokuları olur ya onun çileklisini düşünün aynı öyle ..

sakız gibi flan kokmuo arakdşlar of anlatamadım Böyle Hani araba kokuları olur ya onun çileklisini düşünün aynı öyle ..

benim dediğim chanel candy canım.Senin dediğin başka bir tane daha candy var.o herhalde.internetten araştırabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…