merhaba arkadaşlar benim saçlarım şuan gökkuşağı gibi... turuncu yapmıştım sonra kızıl yaptım sonra kızıldan kurtulmak için çeşitli küllü boyalar kullandım böyle kızılımsı kahverengmsi iğrenç renk cümbüşü oldu ( şimdi de sarı yapmak istiyorum.. dün marketten koleston yoğun renk açıcı aldım.. biraz önce uyguladık, halen bekliyoruz hiç bi değişiklik yok... ne renk olur bu.. ben nasıl sarıya çevirebilirim saçlarımı...
bir de bu kolestondan sonra sarı olması için garnier'in açık küllü sarısı ve küllü kumralı aldım.. karıştırıp sürücem .. tutar mı ne yapmam lazım... acil yardım edin kızlar lütfeen..
kuaföre mi gitmem lazım illa.. eğer öyleyse anadolu yakası civarında tavsiye edeiliceğiniz kuaförler var mıo??? özelden mesaj atablirsiniz.. ay lütfen yardım edin kızlarrrr
bir de bu kolestondan sonra sarı olması için garnier'in açık küllü sarısı ve küllü kumralı aldım.. karıştırıp sürücem .. tutar mı ne yapmam lazım... acil yardım edin kızlar lütfeen..
kuaföre mi gitmem lazım illa.. eğer öyleyse anadolu yakası civarında tavsiye edeiliceğiniz kuaförler var mıo??? özelden mesaj atablirsiniz.. ay lütfen yardım edin kızlarrrr