- 11 Şubat 2016
- 38
- 12
- 18
- Konu Sahibi bilgebilgic
Arkadaşlar 20 aylık oğlum diş eti iltabi oldu tahlillerde crp yüksek enfeksiyon yüksek görünüyor dr umuz oral amoklovin antibiyotik başladı sabah akşam veriyordum . Ateşi oldukça carpol ve dolven veriyorum ... Asıl ateş şikayeti ile gittiğimiz hastanede dediğim gibi antibiyotik başladılar ve ateslendikce de carpol dolven önerdiler ... Bir sonraki gün diş etleri de şişme fark ettim ağzına bazen soktuğu şeyler dış etini acıtmis olabilir diye düşündüm daha sonraki gün üst damak takı dış dipleri komple şişmiş ve alt çenesindeki dişler de hafif kabarmış ti Dr â tekrar gittik oral antibiyotiği kesti tahlilde enfeksiyon artmış görünüyordu . Bacağından novasef antibiyotik yapılıyor şimdi dr umuz 3 kutu antibiyotik yazdı 2 adet kaldı bu süreye kadar yani bacaktan antibiyotik iğneye kadar 4 gün sabah akşam antibiyotigi oral kullandık halen diş etleri de bir gerileme yok. aynı zamanda mikostatin adında bir damla kullanıyoruz ağzı için günde 4 defa sabah öğlen akşam yatken önerdi Dr. Daha önce çocuğunda bu şekilde bir durum ile karşılaşan var mı ?
Son düzenleme: