arkadaşlar 2 gün önce ameliyat oldum ..

peta

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
25
0
12.06.2013 saat 1 de gögüs büyütme ve burun revizyon ameliyatı oldum saat 4 de cıktım ameliyattan 2 gündür çektigim acı tarifsiz ama hayalim gerçek oldu.kasaltı sag 325 sol gögüs 375 mentor higt profil yuvarlak silikon takıldı sol gögsüm biraz büyüktü eşitledim dedi dr um arkadaşlar bilginize ihtiyacım var sag gögsümde az ama sol gögsüm daha agrılı ve batma var korkuyorum :/

Gecmis olsun korkmayin daha ilk gunler agri batma bunlar olucak 1 hafta sonra diner agrilariniz kendi islerinizi yapmaya baslarsiniz mutlulugunuz daim olsun:)

tsk ederim insanın aklına hersey gelio kötü düşünm<ek istemiyorum

12.06.2013 saat 1 de gögüs büyütme ve burun revizyon ameliyatı oldum saat 4 de cıktım ameliyattan 2 gündür çektigim acı tarifsiz ama hayalim gerçek oldu.kasaltı sag 325 sol gögüs 375 mentor higt profil yuvarlak silikon takıldı sol gögsüm biraz büyüktü eşitledim dedi dr um arkadaşlar bilginize ihtiyacım var sag gögsümde az ama sol gögsüm daha agrılı ve batma var korkuyorum :/

öncelikle geçmiş olsun.hangi şehirde kime yapırdığını bizimle paylaşır mısın.

tsk ederim insanın aklına hersey gelio kötü düşünm<ek istemiyorum

Evet insan hassas oluyor ilk zamanlar ama kotu bisey getirmeyin sakin akliniza doktorunuz en iyisini yapmistir sizin icin guzel memislerin keyfini cikarin:)

geçmiş olsun boyun kilon kaçtı bekarmısın, doktorun kimdi, bilgi verebilirmisin, bende kas altı oldum 7ay oldu ağrılarını tahmin edebiliyorum, burun ameliyatı ve göğüs büyütme tabi vücuduna ağır gelmiştir.sabret..

teşekkür ederim adanada oldum dr um beyhan çakır boyum 1.69 kilom 62 ..kasaltı yuvarlak mentor protez kullandı umarım biranönce iyi olurum

Geçmiş olsun canım..Bir gögüs diğerine göre daha hassas olabiliyor.Bu durumu hepimiz yaşadık yani normal bir durum bu.Ama ağrılı olan gögsünde kızarma,aşırı şişme,ağrıdan duramama gibi bir durum olursa tabi acilen doktoruna gitmen gerekir..
Zamanla herşey düzelecek sabırlı ol lütfen :KK19:

Çok geçmiş olsun.aynı gün ameliyat olmuşuz.benim ağrı eşiğim yüksek sanırım.korktuğum kadar ağrı çekmedim.senin burunda girince zor olmuş .iyice dinlen.benimde sağ gögsümde oluyor batma.doktora sordum kası kestiğimiz yerde olur dedi ,normalmiş.

Çok geçmiş olsun.aynı gün ameliyat olmuşuz.benim ağrı eşiğim yüksek sanırım.korktuğum kadar ağrı çekmedim.senin burunda girince zor olmuş .iyice dinlen.benimde sağ gögsümde oluyor batma.doktora sordum kası kestiğimiz yerde olur dedi ,normalmiş.

Çok geçmiş olsunn ve gözün aydın :) Sorunsuz geçmiştir umarım, senden de ayrıntıları bekliyoruz :nazar:

sanada geçmiş olsun umarım iyi sonuç alırız hala uyanınca ilk baktıgım yer cicişler oluyor inanamıyorum :) burnumun agrısını hiç yaşamadım ki burnumun da 2. ameliyat olmasına ragmen bugün daha iyiyim kontrolden geldim azönce dr herşey normal dedi mutluyum Allah ım isteyen herkese nasip etsin

Peta merhaba ben de uzun süredir beyhan beyi araştırıyorum biraz bilgi verir misin? Şuanda gögüslerinin durumu nasıl ve senin içinde uygun olursa resim atabilir misin öncesi sonrasıyla ilgili? ve fiyat ile ilgili de ayrıntılı olarak bilgilendirir misin canım beni? benim için çok önemli :))))

X