Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Arkadaşlar 1 Yaşinda Hangi Aşi Yapiliyor?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
geçmiş olsun tebessüm77.korkmaya başladım bende aşı zamanı yaklaştıkça ya,kkk aşısının o şekilde yan etkisi olduğunu bilmiyordum.her bebekte oluyor mu ki kızlar

geçmiş olsun tebessüm77.korkmaya başladım bende aşı zamanı yaklaştıkça ya,kkk aşısının o şekilde yan etkisi olduğunu bilmiyordum.her bebekte oluyor mu ki kızlar

sağol canım internette nadir görülen bir yanetki olduğu yazıyor benim kızım biraz zayıf ve iyi yemediğinden bağışıklık sistemide zayıf. sanırım oyüzden oldu

sağlık ocağındaki ne bilmiyorum ama,dr 1 yaşından sonra su çiçeği ve pnömokoku ertelediğimiz için 1 yaşı dolsun 2 doz yapalım dedi.

haklısın ya bizi de stres bastı,kontrolde kendini tarttırmadı bile doktora ne oturtabildik ne yatırabildik tartıya:)
aşıyı nasıl yapcaklar bilmem.hele dr undan hiç hoşlanmıyor ,topitopla kandırmaya çalıştı en son , bi de duvardaki bebek resimleri olmasa ayaklanıp kaçacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…