• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Arkadaşlar 1 Yaşinda Hangi Aşi Yapiliyor?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

HXIXLALLXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
18
0
86
39
İstanbul
Arkadaşlar oğluşum dün 1 yaşına girdi ve doktorumuz 1 yaşında tekrar gelin demişti aşı için acaba şimdi hangi aşıyı olacak ben kızamık diye biliyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istedimCADIARZU

canım benımde kızım bır yasında kızamık asısı yapılıyo ama kızım cıcek cıkardıgı ıcın ası olamadı cıcegın komple gecmesı gerekıyomus..

Arkadaşlar oğluşum dün 1 yaşına girdi ve doktorumuz 1 yaşında tekrar gelin demişti aşı için acaba şimdi hangi aşıyı olacak ben kızamık diye biliyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istedimCADIARZU

önce oğlunu kocaman öperim nice güzel yaşlara
1 yaşında menenjit aşısı var muhtemelen o yapılacak:emir_bebek:

benim oglum 8 yasında ama o donem asılarını net hatırlıyroum sistem dğistimi bilmiorum ama
9 aylıkken kızamık asısı oluyor 12 aylıkken de su ciceği diye biliyorum.

oglum 8 aylıkken su ciceği oldugundan 1 yasında ası yapılmamıstı ordan biliyorum

canım devletin aşı takviminde 1 yaşında mmr aşısı.yani kızamık kızamıkçık kabakulak denilen karma bir aşı yapılıyor.

evet benim oğlumda 2 ay önce 1 yaşına bastı kızamık, kızamıkçık ve kabakulak aşısı yapıldı, öpüyorum bebişlerinizi...

ama bizim doktor son aşısını yaptıktan sonra bi daha 15 aylıkken aşı yapacağız demişti 1yaşındadamı aşı var bu aşılar valla çok kafamı karıştırdı

evet öyleymiş bugün kontrole gittik sağlık bakanlığı artık 1 yaşında yapılmasını istiyomuş doktorumuz 1 yaşında yapıcaz dedi

1 yaşında yapılması gereken özel aşı var mı
biz sağlık ocağına gittik karma aşı olduk yani hemşire öyle dedi
ama özel olarak var mı hemşirenin bilgisi yokmuş nasıl işse

13 aylıkken su çiçeği var ama özel mi rutin aşı mı hatırlamıyorum tam
aşı kartına bakmam lazım

Ben tüm aşılarını devletin ödedikleri dahil olmak üzere özel yaptırdım. O yüzden 12. ayda yapılacak aşısı rutin mi özelmi bilemiyorum ama bu ay Kızamık, Kızamıkçık, Kabakulak aşısı var.

Ben tüm aşılarını devletin ödedikleri dahil olmak üzere özel yaptırdım. O yüzden 12. ayda yapılacak aşısı rutin mi özelmi bilemiyorum ama bu ay Kızamık, Kızamıkçık, Kabakulak aşısı var.
o aşı rutin canım ben de su çiçeğini hatırlayamadım

12.ayda rutin kkk aşısı var,bizim pnömokok son dozumuz var.13.ayda suçiçeği aşımız var bu aşı özel...14.ayda da hepatit a yaptırıcam bu da özel..

1 yaşında yapılması gereken özel aşı var mı
biz sağlık ocağına gittik karma aşı olduk yani hemşire öyle dedi
ama özel olarak var mı hemşirenin bilgisi yokmuş nasıl işse

tatlım aşı kartına bakarmısın. KKK yazan yerde dünün tarihi varsa hemşire 3 K yaptık demiş sen yanlış anlamış olabilirsin. çünkü karma aşı 1,5 yaşında yapılıyor.
özel olarakta suçiçeği yaptırabilirsin.

Bir süre aşı yoktu ne güzeldi,şimdi aşı zamanı yaklaşıyor bende de stres başladı..iyilikleri için tabi ama,canı yanar mı ateşi çıkar mı diye düşününce üzülüyorum..bir de geçen sağlık ocağına gittik hemşire ölçülerini alırken bile ağladı yavrum ya,gözünden yaş geldi..aşı olurken ne olacak kimbilir...

Back