Bebek İkinci El Arkadaşlar 0/6 ay için kıyafet ,ana kucağı,oto koltuğu bio gala,avent meme ucu ucuza

Canım hiçbir arızası yok bir kere bile yıkanmadı tertemiz
sadece model gereği üstteki bloğu yerinden oynuyor
en çok sevdiğim yanı bebeği içine oturttuğunda yatış pozisyonu ve onu rahatlatan titreşimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ürünler kırışık sadece, tek yıpranmışlık yok ,ütüleyeceğim.
Yaza hamişliği gelenler faydalansınlar.....lacivert dizaltı elbisedir hepsi de çok rahattır efil efil ohhhhhhhh
Bordolu siyahlı bebe yakalıdır fazla giyilmemiştir çünkü ben fazla gezemedim evde geçti hamileliğim

Egzamadan dolayı cildimiz hassas bir türlü geçip tekrar gelen konaklara çözümü mustela konak önleyicide bulduk.
1.yıkamada azaldı hepten 2.yıkamaya hepsi gitti.
Tekrar mustela normal şampuana döndüm çünkü gerek yok ihtiyacı olan yeni doğum yapacak olanlar alsınlar bence
27 tlye aldım 2 kere yıkandı gerisi duruyor.Ben 10 a veririm başka şeyler de alırsınız tabi.Tek bununla kalmayın

ince mevsimlik mont 5 tl diyorum yepyeni
Benden hiç bebek alışverişi yapan olmadı çok şaşırıyorum.Ben buradan bebeğime çok şey aldım çoğunu kullanmadım
bir kısmını attım bile,bir kısmı küçük geldi. O yüzden bu sorunları yaşamamanız için detaylı cevap veririm sorarsanız.Eski,yıpranmış
ürün yok bende,olanlar çöpte,idare ederleride isteyene hediye ederim.

hEPSİ 5 TLDİR
LCW TAKIM
SOBE TULUMLAR
SWETLER 3 TL BABY CLUB
kIRMIZI RENKLİ OLANLAR SOLUK ÇIKMIŞ KOYU VE CANLI KIRMIZIDIRLAR

Eklentiler

• $SAM_1855.JPG
    $SAM_1855.JPG
    103,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $SAM_1857.JPG
    $SAM_1857.JPG
    100,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $SAM_1858.JPG
    $SAM_1858.JPG
    95,4 KB · Görüntüleme: 58
  • $SAM_1856.JPG
    $SAM_1856.JPG
    193,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $SAM_1859.JPG
    $SAM_1859.JPG
    103,9 KB · Görüntüleme: 68
  • $SAM_1860.JPG
    $SAM_1860.JPG
    139,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $SAM_1861.JPG
    $SAM_1861.JPG
    111,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $SAM_1862.JPG
    $SAM_1862.JPG
    129,7 KB · Görüntüleme: 62
bİZİM OĞLANIN SADECE KULAK ARKASINDA EGZAMASI VARDI ZAMAN ZAMAN KURULUK ŞEKLİNDE
ÇIKIYORDU BU KREMLE GEÇİRDİK SONRA MUSTELA STELOPİA EŞANTİYON GELDİ ONA GEÇTİM
NEMLENDİRİCİOLARAK KULLANIYORUM ELİMİZDE KALDI PAHALI BİR ÜRÜNDÜR,BİTKİSELDİR,
KORTİZON İÇERMEZ BÜYÜK BÖLÜMÜ DURUYOR 15 TL

Eklentiler

• $SAM_1863.JPG
    $SAM_1863.JPG
    50,1 KB · Görüntüleme: 64
Egzamadan dolayı cildimiz hassas bir türlü geçip tekrar gelen konaklara çözümü mustela konak önleyicide bulduk.
1.yıkamada azaldı hepten 2.yıkamaya hepsi gitti.
Tekrar mustela normal şampuana döndüm çünkü gerek yok ihtiyacı olan yeni doğum yapacak olanlar alsınlar bence
27 tlye aldım 2 kere yıkandı gerisi duruyor.Ben 10 a veririm başka şeyler de alırsınız tabi.Tek bununla kalmayın

Arkadaşlar egzama derken cilt döküntüsü değil kaşın başlangıç yerinde ve kulak arkasında kuruluk vardı dr lar buna bebek egzaması diyorlar
sakın yalnış anlaşılmasın öyle bişey olsa bebeğimin ürünlerini çöpe atardım satışa koymazdım üstelik hediye ettiklerim de var. Lütfen yalnış anlamayın

Back